Glamglow Flashmud Brightening Treatment

Ik vind het heerlijk om mezelf nu en dan te verwennen, en hoe doe je dat beter dan met een gezichtsmasker? Ik heb een aantal maskers als favoriet in mijn kast staan, en de maskers van Glamglow zijn geen onbekenden voor mij. Onlangs kreeg ik een nieuw masker van Glamglow opgestuurd, het Glamglow Flasmud Brightening Treatment masker is een quick fix voor de doffe huid, en geeft je huid een boost en glow als geen ander. Ik testte de Glamglow Flashmud Brightening Treatment met plezier uit. Lees snel verder als je wil weten wat ik ervan vind! 

De Glamglow Flashmud Brightening Treatment is een masker dat voor alle huidtypen werkt, en dat donkere vlekjes en oneffenheden vermindert, en tegelijkertijd doffe huid weer stralend maakt. Deze komt echt als geroepen, want er iets niets dat ik meer haat dan een doffe huid. Ik hoop dat Flashmud een oplossing kan zijn, want mijn huid ziet er niet altijd even fris uit.

Net zoals alle andere Glamglow maskers, zoals de Supermud en de Gravitymud, maar ook de verzorgende Dreamduo, bevat deze Flashmud heel wat interessante ingrediënten. TEAOXI, bijvoorbeeld, is een witte berk extract dat de huid egaal maakt, WhiteEnergy doet de huid er stralend uitzien, en Flashlucent is een mix van exfoliërende ingrediënten.

De Glamglow Flashmud Brightening Treatment heeft heel wat voordelen voor je huid. Zo vertelt Glamglow dat het masker de huid verheldert, stralender maakt en daarbij ook nog egaler. Gebruik het masker een tot twee keer per week om ook op lange termijn de voordelen te ervaren.

Het masker bevat kleine korrels, waarmee je de huid kan exfoliëren. Breng de Glamglow Flashmud Brightening Treatment aan op een gereinigde huid, en masseer in. Laat vervolgens twintig minuten intrekken en vervolgens is je huid stralender dan ooit. Ik heb het masker nu al drie keer gebruikt, en de eerste keer merkte ik al dat mijn huid stralender was. Het masker ruikt bovendien ook heerlijk, dus het is echt een verwenmomentje om het aan te brengen.


Conclusie

Ik heb al vaker een masker van Glamglow uitgeprobeerd, en het merk heeft me nooit echt teleurgesteld. Opnieuw gebeurde dat niet bij de Glamglow Flashmud Brightening Treatment. Na één keer gebruiken, merkte ik al op dat mijn huid stralender was. Ondertussen heb ik het masker drie keer gebruikt, en mijn huid is zachter, egaler en stralender dan ooit. Ook de Glamglow Flashmud Brightening Treatment komt tussen mijn favorieten te staan, en ik blijf het zeker gebruiken!

Gebruik jij soms een masker? En ben je bekend met de maskers van Glamglow?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.