OOTD: Socialite

Vorige week ging ik naar Berlijn om de kick-off van de Schwarzkopf Creators campagne te vieren met een heel aantal internationale influencers. Het evenement was écht fantastisch, en hoewel ik maar een paar minuten tijd had om me klaar te maken, heb ik heel veel complimenten over mijn outfit gekregen. Ik combineerde een blazer met een short, en dat vond ik er zelf ook wel heel leuk uitzien. Lees snel verder om mijn outfit te zien!

Mijn blazer en short zijn allebei van Bershka. De stof is heel licht en valt mooi, en het is een ideale combinatie voor een warmere lentedag. De blazer is niet getailleerd en lang, en dat ziet er heel stoer en hedendaags uit. De short heeft een hoge taille, en maak je vooraan vast met een strik. Het model is heel flatterend, en het is een item dat je bij veel gelegenheden kan dragen.

Mijn t-shirt met opdruk socialite is van Josh V, en kreeg ik opgestuurd van Acris Fashion. Ik vind vooral de kleur superleuk, het oudroze ziet er stijlvol uit, maar voegt toch een vleugje kleur toe aan mijn outfit. De opdruk socialite is misschien niet helemaal van toepassing op mij, maar hey: het ziet er cool uit!

Check ook zeker mijn festival boots, van Bullboxer. Ik ben deze zomer één van de vier gezichten van de festival campagne van Bullboxer, een collectie van vier modellen laarsjes die je kan krijgen vanaf 15 juni. Bekijk hier de campagne met yours truly, en hier mijn persoonlijke pagina. De festival schoenen van Bullboxer zijn verkrijgbaar in meer dan 200 winkels in Nederland en België, en bij aankoop van een paar festival boots maak je kans op een festivalpakket!

Mijn armbandje is van Pig & Hen, en mocht ik zelf samenstellen toen de makers op de persdagen in Antwerpen stonden. Het is zo cute met het roze, blauw en wit, en het gouden slotje. Het ziet er zo stijlvol uit omdat het zo simpel is. Love it.

Ten slotte: mijn zonnebril is van Veritas. Ik hou van ronde modellen, en van spiegelglazen, en deze is dus perfect voor mij!

Blazer en short: Bershka // T-shirt: Josh V by Acris Fashion // Boots: Bullboxer // Armbandje: Pig & Hen // Zonnebril: Veritas
Draag jij soms een short met een blazer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.