Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate

Wist je dat je huid in 8 uur werken wel een halve liter vocht kan verliezen? We weten allemaal al langer dat het belangrijk is om veel water te drinken, zodat je lichaam gehydrateerd blijft. Maar ook je huid heeft water nodig, en hoewel je huid ook baat heeft bij water drinken, is het belangrijk dat je haar ook langs buiten hydrateert. Dat is het idee achter de Moisture Surge lijn van Clinique. Ik probeerde de producten uit, waaronder de nieuwe Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate, dus lees snel verder als je wil weten wat ik ervan vind! 

De Clinique Moisture Surge lijn bestaat uit een aantal lichtroze producten, die samen je huid een intense hydratatie bezorgen. Hét sterproduct uit de lijn is ongetwijfeld de Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate, een licht serum dat je kan gebruiken als verzorging op zichzelf, maar ook onder je dagcrème voor een intense hydratatie boost.

Ik zit zelf heel vaak te werken achter mijn laptop, en probeer veel water te drinken. Toch merk ik dat mijn huid soms droog is, dus de Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate komt dan als geroepen.

Niet alleen ziet de Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate er super mooi en schattig uit, het serum brengt ook heel veel voordelen met zich mee. Het serum geeft je huid een instant boost, en ook op lange termijn hydrateert het je huid diep. Daardoor geeft het je huid een gezonde glow en worden fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar. De eerste keer dat ik het serum gebruikte, kreeg ik meteen een compliment: mijn mama vroeg waarom ik zo “straalde”.

Je kan de Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate op zich gebruiken, maar nu en dan vind ik het fijn om over het serum ook nog de Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief gel-crème aan te brengen. De crème is ultra-licht, en maakt mijn huid instant zacht en glad.

De Extended Thirst Relief is ideaal voor zowel ’s ochtends als ’s avonds, en trekt heel snel in. Ik hou echt van de zachte textuur van de crème, zeker overheen de Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate geeft hij mijn huid alle zachtheid die ze nodig heeft.

 

Ten slotte is er ook nog de Clinique Moisture Surge Face Spray, ook een heel fijn product. Ik gebruik het zowel onder als over mijn makeup, en zelfs als toner na mijn reiniging. De spray bevat hydraterende ingrediënten, maar geen olie: daardoor geeft hij je huid wat extra frisheid, en verzacht hij meteen. Over mijn makeup – als setting spray – werkt hij ook heel fijn.

Conclusie

Ik ben helemaal fan van de Moisture Surge producten van Clinique. Mijn gezichtsverzorgingsroutine start met de Moisture Surge Face Spray als toner na mijn reiniging. Ik gebruik de Clinique Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate als serum voor die instant boost, ’s ochtends maar ook ’s avonds. Het is heerlijk om mijn huid weer alle hydratatie te geven die ze nodig heeft! Daarover breng ik regelmatig de Extended Thirst Relief aan, voor die extra voeding en zachtheid. ’s Avonds vind ik het ook fijn om mijn oogcontour te verzorgen met de Clinique All About Eyes oogcrème. Over mijn makeup breng ik meestal ook de Face Spray nog eens aan. Op die manier is mijn huid nu altijd intens gehydrateerd, zowel langs binnen als langs buiten.

Wanneer heb jij een Supercharged moment nodig?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.