OOTD: Karma

De laatste tijd draag ik supergraag hele losse broeken. Ze zitten zo comfortabel, én ze zien er stijlvol uit. Toen ik bij de modeshow van Décadence de Luxe was, zag ik de broek liggen en werd ik op slag verliefd. Enkele dagen later bestelde ik de broek online, en vandaag laat ik je graag zien hoe ik de broek combineer! Lees snel verder als je mijn outfit van vandaag wil zien.

Mijn gestreepte, wijde broek is van Décadence De Luxe, en ideaal voor de lente. De verticale strepen doen mijn benen zo lang lijken, en de lichte stof voelt heerlijk aan.

Ik combineerde de broek met een simpel zwart t-shirt, dat ik vond bij Primark. Je ziet het niet zo goed op de foto, maar de voorkant van het t-shirt heeft een suède effect en voelt echt super zacht aan!

De zonnebril die ik draag heb ik in de Kringwinkel gekocht. Ik ga er altijd even kijken naar de zonnebrillen, want er zitten heel vaak super coole modellen tussen!

Mijn horloge is ook zo leuk: het is van hout en ziet er zo stijlvol uit. Ik kreeg het horloge van Creative Use Of Technology, en zij maken allerlei soorten houten horloges met persoonlijke, gegraveerde teksten.

Mijn halsketting is van Murandum, en heeft een speciale betekenis. Het juweel heeft als titel Karma, en hij dient als herinnering om de cirkel positief te houden. Ik vind het echt een prachtige boodschap, én het ziet er leuk uit. Als jij ook een van hun halskettingen wil bestellen, gebruik dan de code silkeblogs10 voor 10% korting!

Mijn schoenen, ten slotte, zijn van Fabs Fabulous en droeg ik ook al in een van mijn vorige outfits. Ze zitten comfortabel, passen overal goed bij en zien er stijlvol uit!

Broek: Décadence de Luxe // T-Shirt: Primark // Zonnebril: Kringwinkel // Horloge: Creative Use Of Technology // Halsketting: Murandum // Schoenen: Fabs Fabulous
Draag jij ook soms een wijde broek?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.