Givenchy Cosmetics Phenomen’Eyes Waterproof Mascara

Fenomenale ogen, klinkt dat niet interessant? Met de Givenchy Cosmetics Phenomen’Eyes Waterproof mascara wordt het echt bereikbaar! Voor mij is mascara hét allerbelangrijkste make-up product, het kan je ogen doen spreken. Daarom probeer ik geregeld een nieuwe mascara uit, en de Givenchy Cosmetics Phenomen’Eyes Waterproof mascara beloofde heel veel, dus ik moést hem wel uitproberen. Vandaag probeer ik hem uit, dus lees snel verder!

Dit is hem dan, de Givenchy Cosmetics Phenomen’Eyes Waterproof mascara. Hij zit in een witte verpakking, en is wat kleiner dan andere mascara hulzen. Ik test vandaag de waterproof variant uit, maar hij is er ook in een niet-waterproof versie. Normaal gebruik ik eigenlijk bijna nooit waterproof mascara, dus ik ben heel benieuwd naar deze!

Wat de mascara zo speciaal maakt, is dat hij een bolvormig borsteltje heeft, waardoor hij een zogenaamde 360° effect geeft. Op die manier wordt hij nog gemakkelijker om aan te brengen, en ergens kan ik me dat wel goed voorstellen. De mascara bevat vier speciaal samengestelde wassen, waardoor hij je wimpers perfect scheidt en definitie geeft.

Dit is hoe mijn wimpers eruitzien zonder mascara. Ik heb het geluk dat mijn wimpers vrij vol en lang zijn, dus ik vind het niet moeilijk om een goede mascara te vinden. Toch vind ik dat een mascara een stevig effect moet hebben, dus ik heb hoge verwachtingen voor deze Givenchy Cosmetics Phenomen’Eyes Waterproof Mascara.

En dit is hoe mijn wimpers eruit zien met de Givenchy Cosmetics Phenomen’Eyes Waterproof Mascara.

Ik moet zeggen dat de mascara fijn aanbrengt. Ik gebruik hem eerst horizontaal, zoals een gewone mascara, en dan hou ik hem rechtop om de binnenste en buitenste wimpers een laagje te geven. Ook voor mijn onderste wimpers is het bolvormige borsteltje heel handig, ik kan heel precies werken.

Ook wat het effect betreft ben ik heel tevreden: mijn wimpers hebben heel veel lengte, heel veel volume en veel krul gekregen. Het resultaat is heel mooi, vooral ook omdat mijn wimpers nog mooi gesepareerd zijn. Ik ben enthousiast!

Conclusie

De Givenchy Cosmetics Phenomen’Eyes Waterproof Mascara werkt even goed als ik had verwacht. Het bolvormige borsteltje is heel fijn in gebruik, en werkt heel precies. Het resultaat is ook erg goed: mijn wimpers zijn lang, vol en gekruld, en ze zijn ook heel mooi gesepareerd. Bovendien is de mascara waterproof, waardoor hij extra goed blijft zitten. Ik geef de Givenchy Cosmetics Phenomen’Eyes Waterproof Mascara een 9/10. Ik gebruik hem nu niet elke dag – daarvoor gebruik ik toch liever een niet-waterproof mascara – maar wel als ik ergens naartoe moet.

Draag jij waterproof mascara?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.