Last-Minute Vaderdag Ideeën

In België was het vorige week al vaderdag, maar in Nederland is dat pas voor morgen. Zelf was ik het vergeten – oeps – dus ik ben een weekje te laat, en voor iedereen die het ook vergeten was of die in Nederland woont, deel ik vandaag nog een paar last-minute ideetjes voor cadeau’tjes voor vaderdag. Lees snel verder, en haast je dan naar de winkel! 

Voor de stijlvolle vaders is het altijd goed om voor een klassieker te gaan. Een nieuwe riem is altijd een goed idee, want wie kan een riem niet gebruiken? Deze zwarte riem van Kazmok is geribbeld en van heel stevig materiaal gemaakt. Alle items van Kazmok zijn namelijk gemaakt van gebruikte transportbanden, hoe cool is dat? Zo heeft je papa ook altijd iets te vertellen over z’n accessoires!

Ook mannen moeten hun lichaam verzorgen, en hoe kan je dat beter doen met een producten die al je zintuigen verwennen? Deze body wash en shampoo van O’Right bevatten natuurlijke menthol, en zorgen voor een instant verfrissend effect. Heerlijk voor op een warme dag of na het sporten, én de flesjes zien er nog eens superleuk uit!

Hoe leuk is het ook als je je papa kan verwennen door samen te gaan eten? Ik ben deze week naar de opening van Guzzi’s in Antwerpen gegaan, en daar moet je écht eens naartoe gaan. Heerlijk flatbread met zalige vullingen, en ideaal ook om te delen. Hier vind je ook een video waarin Koen het concept uitlegt, en je ziet mij er ook in terwijl ik in een heerlijke piadina bijt!

Ook vaders hebben soms last van donkere kringen onder hun ogen. Als jouw vader de bloemetjes graag eens buitenzet, is het misschien een leuk idee om hem een concealer te geven. Op voorwaarde, natuurlijk, dat hij onzichtbaar is op de huid en een natuurlijk effect geeft. Deze Delilah Farewell Cream Concealer is daar ideaal voor!

Verder vond ik online ook nog een aantal leuke ideetjes voor een cadeau voor vaderdag:

1. Glaces Franklin

Authentieke smaken en ambachtelijk ijs en froyo, in vier klassieke Belgische smaken. Wie kan je geen plezier doen met deze genotsmomentjes in een potje? Je vind de Glaces Franklin bij de supermarkt, en hier kan je meer informatie vinden.

2. Baard-, snor- en haarstyling

Als jij ook een  hele behaarde papa hebt, ben ik er zeker van dat hij blij is met een cadeau waarmee hij zijn baard, snor of haar kan stylen. Ik heb al veel goeds gehoord over de Mr. Bear producten, maar ook de producten van Dear Barber zijn heel fijn!

3. Zonnebril

Ik vind zonnebrillen echt altijd zalig, en ik weet dat mijn papa dat ook vindt. Hij steelt namelijk regelmatig mijn zonnebrillen, dus het wordt eens tijd dat ik er hem één cadeau geef. Tegenwoordig is Boohoo mijn favoriete webshop, en daar vind je ook alles wat mannen nodig hebben!

4. Een nieuw hemd

BB Chum maakt alle overhemden in beperkte oplage, er worden steeds maar 99 stuks van gemaakt, dus als je je vader verwent met een nieuw hemd ben je er (bijna- zeker van dat hij niemand anders kent die hetzelfde hemd heeft!

Heb jij nog leuke ideeën voor varderdagscadeau’s?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.