WIN! Kleine Geluksmomentjes met de Le Petit Marseillais Les P’tits Bonheurs

Het leven kan echt mooi zijn als je geniet van de kleine dingen. Voor mij is zo’n klein geluksmomentje dat ik ’s ochtends kan genieten van een heerlijke douche. Ik probeer er echt even mijn tijd voor te nemen, en gebruik de fijnste producten. Dat is ook het idee van de Les P’tits Bonheurs van Le Petit Marseillais: het zijn kleine flesjes met heerlijk geurende douchegel, voor de kleine geluksmomentjes in het leven! Lees snel verder, want ik bespreek vandaag Les P’tits Bonheurs! 

Hoe leuk zien deze kleine cuties eruit? Vier leuke flesjes in vier schattige kleurtjes met elk een eigen unieke geur. Er is voor elk wat wils, want ze zijn erg uiteenlopend. De douchegels zijn uniek en erg zacht voor je huid, zodat je jezelf wel élke dag kan verwennen met een van de vier geuren. De gels zijn pH-neutraal voor de huid, en helemaal biologisch afbreekbaar. Bovendien bevatten ze een hydraterend ingrediënt van plantaardige oorsprong.

Coco

Heb je nood aan een coco-ning pauze? Dan is deze Le Petit Marseillais Les P’tits Bonheurs met kokosnoot de perfecte douche crème voor jou! De crème bevat kokosboter, en voedt de huid diep. Door de hemelse geur waan je je op een heerlijk wit strand, in een hangmat. Wat heeft een mens nog meer nodig?

Rose

Ma Vie En Rose is een mooie beschrijving voor deze Le Petit Marseillais Les P’tits Bonheurs Rose. De rozen die gebruikt zijn om dit verwenmomentje in de vorm van een douche crème te maken zijn geteelt in de Provence, waar de basis van Le Petit Marseillais ligt. Ik hou van rozen, dus deze crème geeft me altijd meteen een gelukzalig gevoel!

Honing

Ik vind de quotes op de flesjes zo leuk. Op deze douchegel met honing staat Au Pays Du Miel & Une Nuit (in het land van duizend/honing en één dromen). Heel cute. De geur van honing – die ook uit de Provence komt, overigens – doet de gel heel zwoel ruiken. Ik vind dat de geur zelfs best iets oosters heeft, en ik kan er echt van genieten!

Aardbei

De zomer doet mij altijd zo hard denken aan lekkere aardbeien bij het ontbijt. Deze Le Petit Marseillais Les P’tits Bonheurs met aardbeiengeur is voor mij daarom de ideale douche gel voor de zomer. Hij ruikt héérlijk fruitig en ik voel me meteen super fris na mijn douche.

Conclusie

Ze zijn honderd percent goedgekeurd, deze Le Petit Marseillais Les P’tits Bonheurs. De flesjes zijn kleurrijk en schattig, met leuke quotes die je instant doen glimlachen. De geuren zijn stuk voor stuk heerlijk, en mijn persoonlijke favoriet is de variant met rozen. Want wie kan er nu genoeg krijgen van de geur van rozen? Ik geniet tegenwoordig elke ochten van een klein geluksmomentje in de douche met de Le Petit Marseillais Les P’tits Bonheurs, en het allerleukste vind ik om de geuren af te wisselen. Voor meer informatie, ga naar de website van Le Petit Marseillais.

GIVEAWAY

Wil je deze vier Les P’tits Bonheurs van Le Petit Marseillais zelf uitproberen? Hier is wat je moet doen:

Welke variant lijkt jou het lekkerst?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.