NYX Liquid Suède Cream Lipsticks

Jullie weten misschien dat ik wel hou van aparte lipkleurtjes, en het is al een tijdje geleden sinds ik voor het laatst een speciaal tintje uitprobeerde. Vandaag breng ik daar nog eens verandering in! Ik probeer drie kleuren van de NYX Liquid Suède Cream Lipsticks uit, en deze keer ging ik niet voor roze of rood. Vandaag vertel ik je wat ik vind van de NYX Liquid Suède Cream Lipsticks in drie hele coole/koele kleuren. Lees snel verder!

Ik kocht een set van drie NYX Liquid Suède Cream Lipsticks in de NYX Store in Antwerpen. Ik wou eigenlijk in eerste instantie de volledige Lip Vault kopen, maar die was er nergens meer. Uit wat er overbleef, koos ik een paar items, waaronder deze NYX Liquid Suède Cream Lipstick Set met de kleuren StonefoxBrooklyn Thorn en Oh, Put It On.

  • NYX Liquid Suède Cream Lipstick Set, €13,90

Zoals je kan zien, koos ik de drie minst voor de hand liggende kleuren uit de collectie, en ik vind het fantastisch! De NYX Liquid Suède Cream Lipsticks zijn romig, zouden heel veel pigment hebben en drogen mat op op de lippen. Bovendien zijn deze lipsticks waterproof, dus je kan er mee eten, drinken en zelfs kussen!

De applicator is lang en plat, en vind ik best gemakkelijk werken. Ik breng heel graag lipproducten aan met een applicator als deze, want dat werkt gewoon een stuk preciezer dan een gewone lipstick.

Op de foto hierboven heb ik de drie tinten geswatcht Van links naar rechts zie je Brooklyn ThornStonefox en Oh, Put It On.

Wat een pigmentatie! Met één veegje zijn de NYX Liquid Suède Cream Lipsticks volledig dekkend, en de kleuren zijn prachtig intens. Nu begint het spannend te worden om ze aan te brengen!

Brooklyn Thorn

Brookly Thorn ziet er op mijn lippen wat minder bruin uit dan op de swatches. Ik zou hem eerder omschrijven als een grijs-paarse tint. Het pigment is wel écht fantastisch, wat het wel wat moeilijker maakt om de lipstick perfect aan te brengen.

Ik had verwacht dat ik de kleur vreselijk zou vinden, maar eigenlijk vind ik hem nog wel leuk. Zelf vind ik niet dat ik met dit soort koele tinten sta, maar als ik eens iets anders wil, vind ik deze Brooklyn Thorn zeker kunnen!

Stonefox

Stonefox is ook zo’n specialleke. Op mijn lippen lijkt de grijze lipstick bijna blauw, en ergens vind ik dat nog wel iets hebben. Oké, heel draagbaar is hij niet, maar hij zet wel een statement!

Blauwe lippen, check!

Oh, Put It On

De laatste lipstick van de drie is een diep-, dieppaarse lipstick die echt bijna zwart is. Wat een prachtige kleur, ook. Erg gewaagd, but I like that!

Ik draag echt super graag donkere lipsticks, en deze bijna zwarte Oh, Put It On is echt zalig. Ik hou van de kleur, en ook van de matte finish. Bovendien blijft hij ongelooflijk goed zitten, al komt hij nu en dan wel op mijn tanden terecht.

Conclusie

Ik hou van aparte lipkleurtjes, ik vind het wel leuk om eens iets gewaagd te dragen. Deze drie NYX Liquid Suède Cream Lipsticks zijn echt heel cool/koel en zijn ideaal als je eens speciaal wilt doen. Ik vind vooral Oh, Put It On prachtig, een dieppaarse kleur die bijna zwart lijkt te zijn. Ik geef de NYX Liquid Suède Cream Lipsticks een 9/10.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.