OOTD: Pink & Glitter

Ik voel me weer een jong meisje, want de outfit van vandaag bevat zowél roze als glittersteentjes. Vorige week was het goed weer, en als het echt goed weer is, draag ik graag shorts! Vandaag toon ik je een outfit met véél glittersteentjes, en een denim short. En ook mijn schoentjes zijn heel cute. Dit is voor mij de ideale outfit voor een dagje thuis werken, en het liefst doe ik dat in de tuin. Lees snel verder als je mijn outfit of the day voor een warme lentedag wil zien! 

Mijn roze t-shirt met steentjes op de schouder, én het leuke denim shortje zijn allebei van Ravie, een superleuke webshop met betaalbare en leuke items. Ik hou van het losse model van het t-shirt, en de kleur past perfect bij mij. Het fijne steentje op de schouder maakt het iets minder basic en het ziet er zowel leuk uit als ik het los draag, als wanneer ik het in mijn shorts draag. Gebruik de code Silkeblogs10 voor 10% korting online, of bezoek een van de winkels in Maasmechelen of Hasselt!

Het shortje is ook superleuke, en niet alleen omdat het de perfecte kleur jeans blauw heeft, maar ook omdat het over the top gedecoreerd is met glittersteentjes in zilver en roze. De onderkantjes zijn gerafeld, en die rafeltjes zijn heel zacht, heerlijk om te voelen!

Mijn zonnebril is van ToSave.com, en is zeker een van mijn favorieten. De enige reden waarom ik niet elke dag op mijn neus heb, is omdat een van de vleugeltjes stuk is gegaan, waardoor hij niet meer zou heel comfortabel is.

Mijn schoenen zijn superschattige moccasins, en kreeg ik van Styled For You. Ze zijn grijs met mintgroene accenten, en hebben een vrij dikke zool. Zolen als deze draag ik heel graag, omdat ze je voeten veel meer steun geven, en met een dikke zool zie ik er nog nét wat groter uit. Met de code #Silkeblogs10 krijg je trouwens 10% korting op de hele website, dus ga zeker eens een kijkje nemen!

Misschien heb je ook mijn laptop opgemerkt, ik heb sinds een paar dagen een nieuwe sticker. Mijn vorige was een beetje versleten, dus ik besloot dat het tijd was voor een nieuwe. Ik mocht op de website van CaseApp.nl zelf een sticker ontwerpen, en ik ging voor een wereldkaart in het oudroze.

Win je eigen laptopsticker

Ben jij ook toe aan een nieuwe laptopsticker, of een telefoonhoesje? Vind je nergens je smaak, en wil je helemaal zelf kunnen kiezen? Ik mag een item van CaseApp weggeven, het enige dat je moet doen is

  • Volg Silkeblogs en CaseApp op Facebook;
  • Reageer op Facebook onder de post dat je meedoet met de winactie!

De actie loopt nog tot 28 juni, dan wordt de winnaar uitgekozen! Veel succes!

T-shirt en short: Ravie // Zonnebril: ToSave // Schoenen: Styled For You // Laptopsticker: CaseApp
Ben jij ook zo’n fan van denim shorts?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.