Vakantiepark Villages Nature Paris

Heb jij nog niks gepland voor deze zomer, maar wil je er zeker nog eens tussenuit? Zelf wil ik deze zomer heel graag eens naar Disneyland Parijs, en zeker nu er een nieuw ecologisch vakantiepark geopend is! Ik las er al een artikel over, maar ik wil jullie de fantastische beelden niet onthouden. Lees snel verder als je ook zo benieuwd bent naar het Vakantiepark Villages Nature Paris! 

Villages Nature ontstond door een unieke samenwerking tussen Center Parcs en Disneyland Parijs. Naar verluidt heeft Disneyland een ruim aanbod aan hotels, maar deze Villages Nature worden iets heel anders! Hierboven zie je al wat een rust het nieuwe park uitstraalt, het nodigt echt uit!

In totaal zal het vakantiepark bestaan uit vijf werelden, dus er is voor ieder wat wils. Het hele park ligt in het midden van de natuur, waar je alle comfort hebt die je nodig hebt, maar ook veel groen, overal waar je kijkt!

Dit zijn de vijf werelden die je in het park vindt:

  • Aqualagon
  • Bellevie Farm
  • Forest of Legends
  • Extraordinary Gardens
  • Lakeside Promenade

Als je een verblijf boekt in het Vakantiepark Villages Nature Paris, krijg je onbeperkt toegang tot de vijf werelden met tal van sport- en spelactiviteiten midden in de natuur. Er zijn talloze animaties, workshops en activiteiten, dus het park is ideaal voor kinderen die zich gemakkelijk vervelen!

Aqualagon is een uniek zwemparadijs, zowel binnen als buiten, waar je altijd terecht kan voor ontspanning, maar ook workoutsessies.

Bellevie Farm is de boerderijwereld. Bezoek er de moestuinen en de boerderijdieren en neem deel aan workshops over koken en planten.

Forest of Legends is een groot bosgebied, waar kinderen urenlang kunnen spelen of activiteiten kunnen doen.

In de Extraordinar Gardens kan je bij het kampvuur zitten, schatten zoeken, een tuinworkshop volgen en veel meer!

Lakeside Promenade is het ‘centrum’ van het vakantiepark. Je vindt er een amfitheater, bioscoop, minigolf en nog allerlei superleuke activiteiten.

En uiteraard zijn de kamers voorzien van alle comfort. Ik vind het een superleuk concept: enerzijds heb je comfort, en anderzijds zit je ook temidden van het groen. Volgens mij is dit hét ideale vakantiepark voor als je bij Disneyland Parijs wil verblijven, en al helemaal als je jonge kinderen hebt.

Omdat het park binnenkort opent, is er een speciale openingsactie: je boekt al een kamer vanaf €587 voor 4 pers. / 3 nachten incl. verplichte kosten. Boek jouw verblijf op de website van Villages Nature Paris.

Ben jij al in Disneyland Parijs geweest? En waar verblijf je dan?

Dit is een gesponsord artikel. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.