OOTD: Fedora Love

Ik vind het heel leuk om me op te kleden voor speciale gelegenheden. Normaal draag ik altijd sneakers en comfy kleding, maar als ik iets speciaals te doen heb – een leuk event, ofzo – dan ga ik voor hakken en deze keer zelfs een hoed. Hoeden zien er altijd zo leuk uit, dus ik vond het weer eens tijd om er eentje op te zetten. Vandaag deel ik met plezier mijn fedora love, dus lees snel verder als je mijn outfit of the day wil zien! 

Wat vind je van mijn outfit? Ik ben hélemaal gek op mijn broek en top. Ze zijn allebei van Glamodiosa, een superleuke webshop waar heel regelmatig nieuwe, toffe items verschijnen. Het topje is heel simpel, maar de smalle, dubbele bandjes maken het elegant, en doordat het twee lagen heeft vind ik het heel mooi vallen.

De broek vind ik ook fantastisch: hij heeft studs en scheuren op de knieën. Hij past perfect en hij is helemaal mijn stijl. Ik hou van dit soort subtiele accenten.

Mijn hoed heb ik eens van mijn ouders gekregen, die hem op vakantie in Frankrijk in een boetiekje hadden gekocht. Hij is echt kei leuk, mijn favoriete kleur en hij ziet er zo cool uit!

Mijn tasje is al vrij oud, ik vond het ooit bij New Look. Vroeger was ik hélemaal in de ban van luipaardprints, en zowat half mijn kleerkast was luipaard. Tegenwoordig zijn daar nog maar enkele items van over, waaronder dit leuke tasje. Ik ben er nog steeds gek op!

Mijn schoenen hebben jullie al een paar keer voorbij zien komen, maar ze zijn gewoon zo leuk! Ze zijn van Fabs Fabulous en ik vind ze echt perfect. Ze passen zowat overal bij, dus het is zeker niet de laatste keer dat je ze voorbij ziet komen.

Top & Broek: Glamodiosa // Hoed: Frankrijk // Tasje: New look // Schoenen: Fabs Fabulous

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.