DHC Deep Cleansing Oil

Je huid reinigen is heel belangrijk, en ik doe het dan ook altijd met zorg. Het liefst reinig ik mijn huid met een balsem of een olie, want dan kan ik echt alle onzuiverheden oplossen en voelt mijn huid niet droog aan na het reinigen. Onlangs mocht ik een cleanser uitproberen van DHC, een Japans merk dat alles weet over huidverzorging. Ik heb de cleanser een tijd uitgebreid getest, en vandaag vertel ik je er alles over. Lees snel verder!

DHC staat voor Daigaku Honyaku Center, en het begon als een educatief vertaalcentrum. Op een dag leerden ze een buitengewoon fijne soort van olijven in Spanje, en Yoshiaki Yoshida, de eigenaar van het bedrijf, zag hier meteen de mogelijkheden van. In het begin had DHC slechts drie specifieke producten, maar nu is het merk een echte vaste waarde geworden met een uitgebreid assortiment. Nog steeds brengt DHC producten op de markt die met de fijnste ingrediënten zijn gemaakt, en deze Deep Cleansing Oil is een van hun bestsellers!

De DHC Deep Cleansing Oil is een reiniger waarmee je gemakkelijk al je makeup kan weghalen, zelfs waterproof makeup, én je ondertussen je huid voedt met een hoog aantal anti-oxidanten. Je brengt de olie aan met een gemakkelijk pompsysteem, en één pompje is al genoeg om alle make-up en vuil van je gezicht te halen.

Ik vond het zeker niet erg om deze DHC Deep Cleansing Oil te testen. Ik hou van olies, want ik haat het echt als mijn huid droog aanvoelt. Ondertussen is mijn flesje ongeveer halverwege, en ik heb hem ondertussen al een aantal maanden en gebruik hem élke dag, meestal zelfs twee keer per dag. Ik heb helemaal niet veel nodig om mijn gezicht compleet te reinigen, ik masseer één pompje in op mijn gezicht, en over mijn ogen. Alle makeup glijdt met gemak van mijn huid, en mijn huid voelt schoon aan, maar niet trekkerig.

De ingrediënten van de DHC Deep Cleansing Oil zien er overigens ook heel goed uit. Het belangrijkste ingrediënt is uiteraard de olijfolie waar Yoshiaki Yoshida zo’n fan van was, en verder zitten er nog een paar ingrediënten in die voor extra voeding zorgen. Helemaal goed voor je huid, dus!

Conclusie

Je hoort me al aankomen: ik ben fan van deze cleanser. Als je je huid reinigt met olie, reinig je haar én voed je haar tegelijkertijd. Dat doet deze DHC Deep Cleansing Oil zeker. Met één pompje verwijder ik met gemak al mijn makeup, en is mijn huid gevoed en zacht. Ook op lange termijn voel ik dat mijn huid zachter is, en ik heb veel minder last van droge plekjes en puistjes. Ondertussen zit ik ongeveer halverwege, maar zodra ik nog eens in Antwerpen ben, spring ik even binnen bij Ici Paris XL voor een extra flesje!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.