Video: Ketchupcake! + Miracles By Annelien Coorevits ❤ Silkeblogs

Heb jij ooit al een cake met ketchup geproefd? Vorige week ging ik naar het Heinz Ketchup event, waar ik allemaal hapjes at met ketchup, zelfs CAKE! Daarna mocht ik de kleding collectie van Annelien Coorevits gaan bekijken, Miracles. Maar ik startte de dag met een shoot, voor een paar foto’s die op mijn Instagram zouden komen! Lees snel verder als je mijn vlog van die dag wil zien!

Eerst hielp Nikola mij met het maken van een paar foto’s. Ik heb bijna 30 000 volgers op Instagram, en dat wil ik graag vieren met een toepasselijke foto! We wilden eerst naar Miracles gaan, maar het shooten liep uit, dus gingen we eerst naar het Ketchup event.

We werden heerlijk verwend met allerlei verschillende hapjes, waarvan de gazpacho stiekem mijn favoriet was!

En dit is hem dan: de ketchupcake! Op het eerste zicht is het een gewone cake, maar als je goed kijkt, zie je dat er kerstomaatjes op liggen als versiering. Vreemd…

De cake is vanbinnen rood, zoals een échte ketchupcake hoort te zijn! Eigenlijk was de cake écht wel lekker, hij smaakte vooral naar kaneel en de frosting was fantastisch.

En alsof we nog niet genoeg gegeten hadden, was er op het event van Miracles by Annelien Coorevits een enorme hoeveelheid snoep! Zo fantastisch!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.