5 Festival Fashion Trends Voor Rock Werchter!

Deze week begint de zomervakantie, en donderdag vertrek ik naar Rock Werchter! Om al helemaal in de festivalsfeer te komen, heb ik wat rondgekeken naar dé festivaltrends van deze zomer, en vandaag verrijk ik je al met vijf trends die ideaal zijn voor de festivals. Naar welk festival je ook gaat, met deze vijf ideeën wordt het supergemakkelijk om de ideale festivaloutfit samen te stellen. Lees snel verder!

1. Crop = Top

Crop tops zijn helemaal perfect voor de festivals, zeker als het weer wat mee zit. Wanneer de zon begint te schijnen, en je wilt niet helemaal ingepakt zijn, kies dan voor een topje dat een streepje van je buik laat zien. Op die manier zie je er nonchalant uit, maar leg je toch de nadruk op je taille.

2. I’m With The Band

Wat is er nu meer gepast op een festival dan om bandshirts te dragen? Het geeft je meteen die supercoole grunge look die helemaal in is dit seizoen, en je kan kiezen voor welke band dan ook. Kies jouw favoriet eruit, combineer je band shirt met een denim short en je kan vertrekken!

3. Work hard, play(suit) hard

Je hebt wel wat ontspanning verdiend, en om er extra leuk uit te zien op je favoriete festival kan je kiezen voor een playsuit. Deze korte variant van een jumpsuit is even elegant als een jurkje, maar door de twee pijpjes onderaan moet je niet opletten dat het rokje naar boven waait, of dat je op een elegante manier moet gaan zitten. Zo handig!

4. More is more

Om je outfit volledig festivalproof te maken, kies je voor een layered necklace. Het ziet er casual, maar toch chique uit, en je kan ze zelf in setjes kopen of je favoriete halskettingen combineren! Het mag best overdreven zijn, op de festivals, je wilt namelijk wel opvallen!

5. Make a Statement

Als je je outfit toch wat meer casual wil houden, kies dan voor en statement shirt. Ik vind zelf een wit shirt met een leuke quote of leuke tekening het fijnst, maar ga vooral voor iets wat bij jouw persoonlijkheid en stijl past. Het t-shirt met diamanten dat ik op de foto draag vind ik écht fantastisch. Alle t-shirts hierboven zijn van de Treasure lijn van ZoYou.nl.

 Welke festivals ga jij doen deze zomer? En heb je al je outfits al klaargelegd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.