Action Max & More 2-in-1 Glossy Lipstick

Ik vind het fantastisch om bij Action beauty spulletjes te gaan shoppen. Je kan er makeup vinden die goedkoop is, en ook vaak heel fijn van kwaliteit. Toen ik de 2-in-1 lipglossjes zag liggen, nam ik meteen vier kleuren mee, want ze zagen er echt goed uit! Ik wist niet heel goed wat ik moest verwachten, want voor een setje van twee lipsticks telde ik nog geen twee euro neer, maar anderzijds heeft Action mij al vaker kunnen verrassen met de kwaliteit van z’n producten. Lees snel verder!

Ik kon de setjes in twee kleuren vinden, dus ik nam in totaal vier tinten mee naar huis. De lipsticks hebben een intense kleur en zijn long lasting, dus ik denk dat ze te vergelijken zijn met de matte, vloeibare lipsticks die je nu zo vaak ziet.

  • Action Max & More 2-in-1 Glossy Lipstick, €1,99 bij Action

De lipsticks hebben twee kanten, twee “stappen”. Stap één is de echte lipstick, een matte kleur die een intense dekking geeft en mat opdroogt. De tweede stap is een gloss die de lipstick minder droog maakt. Ik vind het meestal fijn om lipsticks als deze te gebruiken met enkel de eerste stap, zo heb je een matte lipkleur!

Dit zijn de vier kleuren die ik mee naar huis nam. Van boven naar onder zie je Sweet Pink, Deep Blush, Nude en Red Passion. De namen zijn niet heel origineel, maar zeker duidelijk!

Sweet Pink

Hierboven zie je Sweet Pink. Het is een hele lichtroze, een beetje frost achtig kleurtje. De kwaliteit is acceptabel: hij dekt heel mooi, maar hier en daar wat streperig, en hij benadrukt de velletjes op mijn lippen een beetje.

Wow, dit is echt niet mijn kleur! Ik draag helemaal niet graag lichte lipkleurtjes, omdat ik wéét dat ik er niet mee sta, maar deze Sweet Pink is niet enkel veel te licht, maar ook veel te koel. Dit is voor mij zo’n typisch barbie-kleurtje, hihi! Nee, deze ga ik niet meer dragen.

Deep Blush

Ik had Deep Blush iets meer naar de paarse kant verwacht, maar hij is zeker niet lelijk. Deze lipkleur is heel fijn van kwaliteit. Mijn lippen zien er niet droog uit, en hij dekt perfect. Deze is mijn favoriet van de vier!

Zie mij blij zijn! Deep Blush is echt een kleurtje dat ik graag draag. Hij is net donker genoeg en geeft mijn gezicht echt kleur. Love it!

Nude

Meestal blijf ik slim weg van zogenaamde “nude” kleuren, want vaak zijn die veel te licht voor mijn lippen. De Action Max & More 2-in-1 Glossy Lipstick Nude is echter wel donker genoeg. De kwaliteit vind ik een beetje tegenvallen, mijn velletjes worden benadrukt en de dekking is niet helemaal egaal.

Ja, dit is echt een perfect “nude”, alledaags kleurtje voor mij! Ik hou van het feit dat Nude een beetje naar de bruine kant neigt, en vrij warm is. Hij fleurt mijn gezicht helemaal op.

Red Passion

Rode lippen, daar kan je mij altijd een plezier mee doen. Ook Red Passion vind ik helemaal top, vooral omdat hij zelfs met de gloss eroverheen vrij mat blijft.

Ja, dit is ook echt iets voor mij. Het liefst droeg ik elke dag rode lippen, en met deze Action Max & More 2-in-1 Glossy Lipstick lukt dat zeker.

Wat de “houdbaarheid” betreft: hij blijft echt wel lang op mijn lippen zitten. Het enige dat ik jammer vind is dat hij niet heel mooi slijt. Hij verdwijnt vrij korrelig, dus je moet hem doorheen de dag wel eens bijwerken.

Conclusie

Ik heb gemengde gevoelens over de Action Max & More 2-in-1 Glossy Lipsticks. Ik vind Sweet Pink een vreselijk lelijke kleur, en hij zit ook niet heel mooi op mijn lippen. Nude vind ik prachtig van kleur, maar die dekt niet helemaal egaal. De andere twee kleurtjes, Deep Blush en Red Passion vind ik wel heel fijn. Ze blijven echt heel goed zitten, maar ze brokkelen wel een beetje af, dus het is wel nodig om ze eens bij te werken doorheen de dag. Ik geef de Action Max & More 2-in-1 Glossy Lipsticks als conclusie een 8/10, en dat is vooral omdat ze zo ongelooflijk budgetproof zijn!

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.