Strand Essentials Met Veritas

Begin juli vertrek ik naar Hongarije voor een weekje, en ik hoop dat jij ook een tripje gepland hebt voor deze zomer. Het is al zo lang geleden dat ik aan het strand heb gelegen, en ik was tot voor kort dus helemaal nog niet beach-proof! Gelukkig ben ik op tijd begonnen, en vandaag toon ik je graag mijn beach essentials. Met deze items ben je helemaal klaar om naar het strand te trekken, dus lees snel verder!

1. Bikini

Natuurlijk heb je een bikini of badpak nodig als je naar het strand gaat, dat weet iedereen! Ik ging voor deze variant met tie dye print in het blauw met wit, die perfect bij mijn andere accessoires past.

2. Cover-up

Ik vind het fantastisch om in mijn bikini of badpak op het strand te liggen, maar als ik even iets wil gaan drinken wil ik iets om snel aan te trekken over mijn badkledij. Deze lange blouse van Veritas is daar perfect voor!

3. Strandtas

Strandtassen zijn er in alle vormen en maten. Ik kies het liefst voor een tas die groot genoeg is voor al mijn spullen, en die gemakkelijk draagt.

4. Strandlaken

Ik maak het zelf véél te vaak mee dat ik geen lakentje bij heb, en dat ik na een hele dag in het zand liggen hélemaal vol hang met zand. De volgende keer dat ik naar het strand ga vermijd ik dat, en neem ik een leuk strandlaken mee. Tegenwoordig zie je vooral dit soort ronde varianten, die zien er superleuk uit!

4. Hoed

Bescherm je hoofd, schouders en je haar met een hoed. Het ziet er best fashionable uit, vind ik, en je hoofd is beschermd. Mijn hoed is superleuk, want er staat off duty op!

5. Sandalen

Vergeet zeker ook niet om een paar leuke sandaaltjes mee te nemen naar het strand. Oké, ik geef toe: het is zalig om met je blote voeten in het zand te lopen, maar zodra het zand te warm wordt, of je moet weer op de normale weg, zal je me eens zo dankbaar zijn voor deze tip!

6. Zonnebril

Natuurlijk kon deze niet ontbreken in het lijstje. Vergeet alsjeblieft niet om je zonnebril mee te nemen. Ik heb zelf een heel assortiment aan zonnebrillen liggen, en voordat ik de deur uitga vergeet ik nooit om er eentje in mijn tas te stoppen.

Heb jij strandplannen deze zomer?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.