6 Quick Fixes Voor De Zomer

Wanneer de zon schijnt, en het superwarm is, vind ik het altijd veel te veel moeite om veel tijd te spenderen aan mijn look. Het liefst spring ik even in de douche en ben ik weg. Omdat ik er toch altijd een béétje deftig wil uitzien, deel ik vandaag 6 tips om er snel verzorgd uit te zien. Van makeup tot je benen, maar ook je lichaam van binnenuit en zelfs je kleren! Lees snel verder voor mijn 6 quick fixes voor de zomer!


Begin je dag met een frisse douche

Om me in de zomer vanaf het begin van de dag goed te voelen, start ik het liefst met een verfrissende douche, en dat wordt nog beter met een frisse reiniger. Deze Rainpharma Ylang Ylang Natural Skin Wash heeft een heerlijk frisse en natuurlijke geur, waarmee je je dag ongetwijfeld goed start!

Reinig je huid snel

Heb je helemaal geen zin om een uur voor de spiegel te staan om je huid te reinigen? Ik ook niet! Met een micellair water reinig je je huid, maar verwijder je ook makeup én kalmeer je je huid. Kies het liefst voor een fijne variant, zoals deze La Roche Posay Eau Micellaire Ultra voor de gevoelige huid.

De La Roche Posay Eau Micellaire Ultra zit in een grote fles met pompsysteem, wat het wel heel gemakkelijk maakt om je gezicht snel schoon te maken. Het water reinigt snel, en is geschikt voor een droge en gevoelige huid.

Brows On Fleek

Heb je echt geen zin om je wenkbrauwen bij te werken, maar wil je dat ze er toch verzorgd uitzien? Ik teken mijn wenkbrauwen niet elke dag bij, maar de haartjes van mijn wenkbrauwen zijn erg weerbarstig en gaan alle kanten op staan. Een quick fix is daarom een wenkbrauwgel te gebruiken, zoals deze Eylure Brow Control and Shape Gel.

Ik kam gewoon even met het borsteltje door mijn wenkbrauwhaartjes, en de haartjes gaan mooi gelijk liggen en blijven daar ook de hele dag. Handig en snel!

Verwen je lichaam van binnenuit

Ik probeer gezond te eten en genoeg fruit en groenten te eten, maar als ik wat extra wil doen voor mijn huid, neem ik een paar seconden om mijn dieet aan te vullen met voedingssupplementen. Ik wissel graag af naargelang wat ik voel dat mijn lichaam nodig heeft, en op dit moment gebruik ik drie supplementen van Ortis.

’s Ochtends begin ik met de Detoxine Express, die meng ik met een glas water. Met een cocktail van zes planten, berk en venkel reinigt het je lichaam van binnen uit, en het smaakt echt heel lekker. Het drankje doet me aan een soort ijsthee denken!

Deze is nieuw: de Ortis Detoxine Huid is een poeder dat je oplost in water of in een smoothie, en die je huid een boost geeft. Boordevol planten en goeds voor je lichaam, en deze meng ik ’s ochtends in mijn smoothie.

’s Middags vul ik mijn lunch aan met de Happy & Go tabletten, die sint-janskruid en magnesium bevatten. Ik heb zelf onlangs een enorm tekort aan vitamine D gehad, en nog steeds is dat niet helemaal in orde – zelfs al schijnt de zon zo stevig – dus deze Happy & Go tabletten ondersteunen mijn gemoed mee!

Snel je benen jurkjes-proof

Als je benen nog niet helemaal jurkjes-proof zijn, doordat ze nog niet genoeg zon hebben gezien, bijvoorbeeld, kan je tegenwoordig een BB crème gebruiken voor je lichaam. Ik gebruik voor mijn witte benen graag zelfbruiner, maar om ze wat egaler te maken vind ik deze Bronzing Body BB Cream van The Body Shop perfect!

De bb-crème geeft mijn huid een subtiel kleurtje, egaliseert alles op een natuurlijke manier, en blijft ook heel goed zitten. Vooral voor mijn benen is hij fantastisch: hij geeft een prachtige glow en het lijkt wel alsof ik net terug ben van vakantie.

Kreukelvrije kleren in 10 seconden

Wil je snel de deur uit, en heb je echt geen zin om je kleren nog te strijken? Wil je dat ene topje nog één dag aantrekken, maar is het helemaal gekreukeld? Met Tada! krijg je je kleding in tien seconden geur- en kreukvrij. Dat moest ik uitproberen!

Mijn favoriete gestreepte hemdje! Ik had het al aangedaan, maar de dag erna was het helemaal gekreukt. Het was nog niet vuil, dus ik wou het niet helemaal wassen, dus Tada! was heel handig. Je sprayt de vloeistof egaal over je kledingstuk, wacht tien seconden en trekt zo alle kreuken eruit. Zoals je hierboven kan zien is het niet alsof het helemaal gestreken is, maar de grootste kreuken kwamen er met gemak uit. Ik kan mijn hemdje dus nog een keer aantrekken!

Conclusie

Met deze tips ben ik zelf elke dag wat sneller klaar om te vertrekken. Probeer ze zeker uit, en als je zelf nog tips hebt mag je ze uiteraard delen!

Hoe lang heb jij nodig om je ’s ochtends klaar te maken?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.