Juni In Outfits

Wat is het al warm geweest in juni! Dat belooft voor de rest van de zomermaanden. Mijn outfits deze maand waren erg uiteenlopend, ik droeg zowel lange broeken als denim shorts. Dat is waarom ik zo hou van juni: je hebt van alles wat! Vandaag een recap van al mijn outfits van de voorbije maand. Lees snel verder als je wil zien wat ik droeg in juni! 

[easy-image-collage id=13741]

Hard To Forget

Technisch gezien is dit een outfit van mei, maar ik wou hem toch nog even delen want ik vind hem nog steeds fantastisch! Ik kreeg een paar nieuwe boots opgestuurd van Manfield, en ik droeg een heel gepast topje.

ROKJE: BOOHOO // TOP: PULL & BEAR // LAARSJES: MANFIELD // ZONNEBRIL: RAY-BAN // ARMBAND: MIRACLES COLLECTION

[easy-image-collage id=13742]

Back To Black

Deze outfit was stiekem net wat te warm voor het weer, maar ik vond hem zo mooi dat ik hem wel moest aantrekken. Ik kreeg al talloze complimenten over mijn broek, en ik vind hem zelf ook echt helemaal top!

TOP & BROEK: BOOHOO // PUMPS: NEW LOOK // ZONNEBRIL: RAY-BAN // HORLOGE & ARMBANDJES: MY JEWELLERY

[easy-image-collage id=13743]

C’est La Vie

Ik kocht onlangs een nieuw nepleren vestje, en hoewel ik er in het begin niet overtuigd van was, is het nu een van mijn favoriete items!

BROEK: ALIX // T-SHIRT: AMERICA TODAY // VEST: BOOHOO // HALSKETTING: NAMES4EVER // SCHOENEN: FABS FABULOUS // CLUTCH: NEUVILLE

[easy-image-collage id=13744]

Wat was ik blij toen mijn Bullboxer festival boots aankreeg! Ze zitten niet alleen supergoed, ze zien er ook echt kei cool uit. Ik trok ze meteen aan, en mijn outfit of the day werd een succes!

BLAZER EN SHORT: BERSHKA // T-SHIRT: JOSH V BY ACRIS FASHION // BOOTS: BULLBOXER // ARMBANDJE: PIG & HEN // ZONNEBRIL: VERITAS

[easy-image-collage id=13745]

Karma

Mijn gestreepte broek vind ik echt zo cool, hij is een beetje speciaal maar als je hem goed combineert is hij hel draagbaar. Ik combineerde mijn gestreepte broek me teen simpel zwart t-shirt, een mooie halsketting en een houten horloge!

BROEK: DÉCADENCE DE LUXE // T-SHIRT: PRIMARK // ZONNEBRIL: KRINGWINKEL // HORLOGE: CREATIVE USE OF TECHNOLOGY // HALSKETTING: MURANDUM // SCHOENEN: FABS FABULOUS

[easy-image-collage id=13746]

Pink & Glitter

Roze = cool! Zeker voor de zomer vind ik dat roze kleding helemaal moet kunnen. Combineer lichtroze met glitter en ik voel me helemaal een klein meisje! Check vooral ook mijn nieuwe laptopsticker!

T-shirt en short: Ravie // Zonnebril: ToSave // Schoenen: Styled For You // Laptopsticker: CaseApp

[easy-image-collage id=13748]

 Fedora Love

Ik draag echt supergraag hoeden, ik vind het altijd gepast om een hoed te dragen! Mijn Fedora Love outfit was helemaal zwart, met als kleuraccent een bordeau hoedje!

Top & Broek: Glamodiosa // Hoed: Frankrijk // Tasje: New look // Schoenen: Fabs Fabulous
Welke outfit was de ultieme favoriet van juni voor jou?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.