Silkesnaps Juni 2017: Berlijn, watermeloen, Online Shop

En nu is de zomer echt begonnen. Tenminste, voor mij toch, want er staan een heleboel zomerse dingen op mijn planning de komende maanden! In juni heb ik vooral héél veel aan mijn blog gewerkt, maar heb ik me ook van tijd tot tijd kunnen ontspannen. Kernwoorden deze maand zijn Berlijn, watermeloen, zon, Schoten Bad en champagne! Lees snel verder als je wil weten wat ik de voorbije maand zoal heb gedaan! 

Laat ik beginnen met een feestelijke foto. Deze maand nam ik deel aan een fotowedstrijd met als thema “champagne”. Het ideale excuus om met een fles champagne, twee glazen en een bakje frambozen naar het park te gaan! Hierboven zie je het resultaat, krijg je daar geen dorst van?

Deze maand deed ik ook een aantal makeup en haarstylings voor bruiden. Ik word altijd zo blij als ik mensen mooi kan maken!

Ik heb deze maand heel veel thuis gewerkt, en deze knapperd houdt me dan altijd gezelschap. Hij is echt zo lief, ik weet niet wat ik zonder mijn lieve Bruno zou doen!

Maar deze maand moest ik hem verlaten, want ik moest voor een perstripje naar Berlijn. Het kick-off event van Schwarzkopf vond namelijk plaats in de Duitse hoofdstad, en daar moesten Amandine (van The Sparkle Flake) en ik als Schwarzkopf Creators uiteraard bij zijn!

Op het event moesten we natuurlijk op de rode/roze loper, en dat deed ik dus ook! Het werd een superleuke trip, en ik vond het fantastisch om Amandine te ontmoeten.

Deze maand begon het ook voor het eerst WATERMELOENWEER te worden. Ik trok dus met mijn broer Wolf naar de markt en we kochten de grootste watermeloen die we tegenkwamen. Het werd ook de lekkerste ooit!

Ik besloot deze maand ook wat spulletjes online te verkopen, en ondertussen zijn er al een aantal items weg! Ik maakte een account aan op United Wardrobe, een super nice site om je tweedehands kleding te verkopen. Kijk hier in mijn kledingkast!

Wat was het deze maand soms warm! Daar moest ik natuurlijk van genieten, en op een warme zondag ging ik chillen aan het water.

Love deze outfit! In mijn Socialite outfit kan je alle details van deze outfit zien.

Mijn post over het feit dat ik geen navel heb zorgde voor veel reactie. Ik werd zelfs gebeld door het Nieuwsblad, of ze mijn verhaal mochten delen! Lees hier het artikel in de krant .

In juni begon ook de zomerbar waar ik woon, dus ik ging een paar surfborden schilderen die als uithangbord zouden dienen!

Verf op mijn benen kon ik dan ook niet vermijden.

Het laatste dat ik nog wou delen, is deze foto die ik mocht laten drukken door Photogifts. Ik liet mijn outfit Back To Black printen en het resultaat is supermooi. De kwaliteit van de foto is top, ik heb er al talloze complimenten over gekregen!

Wat zijn de kernwoorden van jouw juni?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.