Video: Favorieten Juni 2017

De maand juni is voorbij en het is tijd voor juli, jeej! De zomer is er nu echt, wat ben ik blij. Ik heb zo enorm veel leuke plannen op de agenda staan, ik kijk uit naar alles! Om deze fantastische zomer goed te beginnen deel ik vandaag mijn favorieten van de maand juni. Lees snel verder want ik heb véél items die ik aanraad! Met deze lijst ben je helemaal summerproof!

Ik ben echt hélemaal klaar voor de zomer, met deze items die voor mij echt ultieme musthaves zijn. Ik vind het zo belangrijk om mijn huid goed te verzorgen en te beschermen, en de voorbije maand heb ik echt heel veel fijne producten leren kennen.

Lierac Hydragenist Moisturizing Rescue Mask

In de zomer heb ik soms last van een droge huid. Om droge plekjes tegen te gaan, is dit SOS masker van Lierac top. Het heeft een heerlijk lichte textuur, mijn huid wordt direct gehydrateerd en bovendien ruikt het masker heerlijk. De producten van Lierac zijn al langer favoriet bij mij, maar toen ik er weer een paar mee naar huis kreeg na een event herontdekte ik mijn liefde voor het merk. Je vindt de producten bij de apotheek, en ze zijn ideaal voor een droge of gevoelige huid!

Glamglow Flashmud Brightening Treatment

Nog een masker, deze zomer draait het bij mij blijkbaar allemaal om maskers! De Glamglow Flashmud Brightening Treatment (klik voor mijn review) is een masker met een fijne korrel, waarmee je je gezicht heerlijk kan exfoliëren. Nadat ik het masker even heb gebruikt, voelt mijn huid niet enkel zacht en glad aan, ze straalt ook meer! Ik hou van producten die hun werk doen, en dat doet deze Glamglow Flashmud zeker!

Doctor Babor Lifting Cellular BTX-Lift Serum

Ik probeerde een serum in een roller uit dat hetzelfde effect zou geven als botox. Natuurlijk ben ik zelf nog wat te jong voor botox injecties, maar deze Doctor Babor Lifting Cellular BTX-Lift Serum (klik voor mijn review) doet bij mij zelfs al wat. Als ik de roller gebruik – dat doe ik vooral tussen mijn wenkbrauwen – ziet mijn huid er meteen gladder uit en ook op lange termijn is mijn huid beter.

Moisture Surge™ Hydrating Supercharged Concentrate

Ik mocht een paar producten van Clinique uit hun Moisture Surge lijn uitproberen, en dat kwam goed uit. Mijn huid had even een boost nodig, en vooral deze Hydrating Supercharged Concentrate was daar echt goed voor! Ik gebruik het serum nu onder mijn dagcrème en mijn huid is altijd in topconditie! Bekijk hier ook mijn review.

Ikari Sérum Solaire

Ik maakte onlangs voor het eerst kennis met de huidverzorgingsproducten van Ikari. Vooral dit serum met SPF 50 vind ik helemaal fantastisch! Het serum is niet plakkerig, laat geen witte waas achter en beschermt mijn huid perfect tegen de zon. Ik kan er wel over blijven praten, maar mijn conclusie is gewoon deze: GA HEM UITPROBEREN!

St. Moriz Zelfbruinende Mousse

Ik vertelde het al een paar keer: ik ben een faker. Ik gebruik meestal zelfbruiner om mijn huid een tintje te geven, en mijn ultieme favoriet is de St. Moriz Zelfbruinende Mousse. Doordat de mousse getint is, zie je heel gemakkelijk waar je hem hebt aangebracht en heb je de minste kans op vlekken op strepen. Doordat er best veel groen in de mousse zit, ziet mijn huid er nooit oranje uit. Bovendien is hij enorm budgetproof, en kan je hem zowel online vinden als bij de drogist. Love love love it!

Beautyblender

Tot voor kort gebruikte ik nooit de beautyblender. Ik moest hem dan ook maar één keer uitproberen om te concluderen dat hij een prachtig resultaat kan geven. Als ik mijn makeup flawless wil aanbrengen, en een mooi dewy effect wil krijgen, gebruik ik een vochtige Beautyblender. Lees hier ook mijn review!

Les Couleurs de Noir CC Cream

Nu mijn huid in goede conditie is door de superfijne producten die ik de laatste tijd heb gebruikt, vind ik het fijner om een basis te gebruiken die niet té dekkend is. De CC Cream van Les Couleurs de Noir vind ik heel fijn, omdat hij een lichte dekking geeft, mijn huid egaliseert én verzorgt tegelijkertijd. Lees hier mijn review over de producten van Les Couleurs de Noir.

Sleek Matte Me Lip Gloss Birthday Suit

Ik had niet verwacht dat deze nude, matte lipstick mooi zou zijn bij mij, maar Birthday Suit van Sleek is echt een favoriet geworden! Hij is supermooi en staat bij heel veel mensen perfect, het is de perfecte my lips but better tint. Probeer hem vooral zelf uit, want hij is ook nog eens erg budgetproof! Bekijk hier ook mijn summer makeup look met Sleek producten.

Olivia Garden The Kidney Brush

Dit is echt de fijnste borstel die ik ooit heb gebruikt, ik heb hem al zo lang en ik zou hem niet willen missen. Hij doet alles: hij maakt mijn haar glad, haalt alle knoopjes uit mijn haar – en geloof mij: mijn haar is super knoperig – en je kan hem ook perfect gebruiken om mee te touperen. En hij is ook nog eens niet heel duur. Mijn nummer één tip voor voller, langer haar dat gezonder is: investeer in een goede borstel. En ik vond hem ook online deze keer:

Bullboxer Festival Boots

Ik ben zo trots dat ik een van de vier gezichten ben van de Bullboxer Festival campagne! Ik vind allevier de laarsjes superleuk, en ze zijn altijd gepast! Ze zitten comfortabel, zien er enorm stoer uit en zijn ideaal voor de festivals. Ik ben hélemaal fan van de boots.

Wat waren jouw favorieten de voorbije maand? Heb jij nog producten of items die je mij kan aanraden?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.