Festival Makeup Look: Warrior

Jongens en meisjes, ik vertrek overmorgen naar Balaton Sound in Hongarije. Ik heb er zo enorm veel zin in, het wordt fantastisch! Het fijne aan het festivalseizoen, is dat je een beetje kan beginnen experimenteren met make-up. En dat is ook wat ik vandaag graag wil doen. Ik creëerde een speciale makeuplook die perfect is voor de festivals, en die gemakkelijk na te maken is. Lees snel verder om hem te zien! 

Ik deed mijn makeup zoals ik het gewoonlijk zou doen, en dan nam ik er een een wit oogpotlood bij. Het enige wat ik eigenlijk deed was een paar streepjes en stipjes zetten, en zo maakte ik in een paar minuten een opvallende warrior look!

Haar

Om mijn haar een beetje festivalproof te maken, nam ik een paar clipjes met extensions en maakte er een visgraat- en een gewone vlecht van. Op die manier kan ik de vlechtjes gemakkelijk in mijn haar clippen, en ze er ’s avonds er ook gemakkelijk weer uit halen.

Ik gebruikte mijn favoriete extensions van Zascha, gebruik mijn code SILKE voor een korting op jouw set!

Overmorgen vertrek ik dus naar Balaton Sound, en mijn wit oogpotloodje gaat zeker mee! Ik heb er enorm veel zin in. Ik ben nog nooit op het festival geweest, maar ik heb er zoveel goeds over gehoord dat ik er zeker van ben dat het top wordt. Eerder schreef ik al een artikel over Balaton, en ik hou jullie uiteraard ook op de hoogte van hoe het daar is via mijn Snapchat en Instagram. Check ook zeker mijn Stories op Instagram!

Als jij ook mee naar Balaton Sound wil, klik dan hier om jouw tickets te kopen! Laat me zeker weten als ik je kan tegenkomen!

Durf jij op een festival een gewaagde look als deze te dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.