Wella Fusion: Next Dimension In Hair Recovery

Mijn haar is erg belangrijk voor mij, hoe oppervlakkig het ook klinkt. Ik vind het heerlijk om met mijn haar bezig te zijn, en soms krijgt mijn haar nogal wat te verduren: ik föhn het, ga er met de stijltang doorheen, maak regelmatig krullen in mijn haar of toupeer het met een borstel. Omdat ik mijn haar in goede conditie wil houden, verzorg ik het dan ook met veel aandacht. Ik gebruik het liefst producten die mijn haar voeden, maar dan zonder het te verzwaren; het is veel gevraagd, ik weet het. Vandaag bespreek ik de nieuwe Wella Fusion lijn, een haarverzorgingslijn die wel voor mijn haar gemaakt lijkt te zijn!

De Fusion lijn van Wella bestaat uit vier producten in totaal, waarvan ik er drie een tijd heb uitgeprobeerd. De verpakkingen alleen al zijn onweerstaanbaar, jullie weten misschien hoe gek ik ben op roségoud en koper.

Dit is wat Wella zelf vertelt over de Fusion lijn:

Ontdek de nieuwe fusion verzorgingscollectie. Voor tot 95% meer bescherming tegen afbreken, ontwikkeld om het haar te herstellen en het tegen afbreken en beschadiging te beschermen. Onze formule is ontwikkeld met het silksteel fusion programma, geïnspireerd op spider silk, een van de sterkste vezels in de natuur. Deze dringt door tot diep in de cortex, herstelt de haarvezel onmiddellijk en helpt het afbreken van het haar te voorkomen. Zelfs het meest beschadigde haar voelt vernieuwd, glad en elastisch aan en is veerkrachtig tegen afbreken.

De producten zijn te verkrijgen bij de kapper, maar ook online vind je ze gemakkelijk, bijvoorbeeld hier.

toupee

Ik begin met de shampoo, want dat vind ik toch het belangrijkste. Een goede shampoo moet mijn haar schoon maken, maar mag mijn hoofdhuid niet uitdrogen, en mag mijn haar zeker niet vet of zwaar maken. Dat laatste is vooral vaak een uitdaging bij verzorgende of herstellende shampoos.

Ik heb de Wella Fusion shampoo nu een paar weken gebruikt, en ik vind het vreselijk dat hij bijna op is! Hij voldoet aan alle verwachtingen die ik heb voor een shampoo, en mijn haar voelt heerlijk zacht aan. Bovendien ruikt hij héérlijk!

Ongeveer een keer in de week heb ik ook het Wella Fusion Mask haarmasker gebruikt. Mijn puntjes kunnen wel eens droog zijn, en om ze weer helemaal stralend te maken is dit masker echt een topper. Ik breng het masker aan op mijn haarpunten, laat het even inwerken en spoel uit. Wanneer ik uit de douche kom, voelt mijn haar echt als zijde aan; ik kan er wel aan blijven voelen!

Ook de Conditioner is superfijn. Ik bracht hem elke keer na het wassen aan op mijn haarlengten en -punten, en daardoor was mijn haar altijd heel gemakkelijk te kammen na het wassen – wat echt wel indrukwekkend is voor mijn bos knopen. Bij sommige conditioners merk je niet echt veel verschil, maar deze Wella Fusion conditioner heeft mijn liefde voor conditioners weer aangewakkerd. Kan je geloven dat ik een hele tijd gewoon géén conditioner gebruikte na mijn shampoo? Shame on me!

Conclusie

Ja, helemaal goed. De shampoo maakt mijn haar en hoofdhuid schoon, maar verzorgt mijn haar ook zonder het te verzwaren. Ik heb hem ondertussen bijna helemaal opgemaakt *huilt* en ook de andere producten zullen snel volgen. Het masker gebruik ik heel spaarzaam, maar blijf ik een keer per week gebruiken, en de conditioner is een wondermiddel: na het wassen kan ik mijn haar gewoon uitkammen, dat lukt normaal nooit! Een laatste pluspuntje dat ik nog wil meegeven is de verpakking: die is zo mooi, mijn douche is echt een prachtige ruimte geworden!

Kies jij voor een shampoo die goed bij je haar past?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.