OOTD: Embroidery

Als fashionblogger hou ik de trends altijd goed in de gaten, maar natuurlijk vind ik ze niet allemaal even fantastisch. Een van de trends die nu heel erg speelt is borduursels, en ik ben helemaal mee. Overal kom je ze tegen: op tassen, op schoenen, op jeans, … Je vindt in elke winkel wel een item met een borduursel op, maar je kan ook heel gemakkelijk zelf je kleding versieren. Mijn outfit vandaag is ook helemaal mee met de trend: kijk zelf maar, en laat me weten wat je ervan vindt! 

Ik vind mijn jeans met borduursels helemaal cool: er staat gewoon een pauw op, hoe graaf kan het zijn? Hij is van Glamodiosa, net als mijn schattige handtasje. De details maken de casual jeans een echt statement stuk, en gecombineerd met de scheuren ziet het geheel er ook nog eens heel grunge uit.

Ik draag heel graag witte t-shirts, of ze nu oversized, getailleerd of strak zijn, ik vind ze echt zalig. Ze passen overal bij, en geven mijn outfit net genoeg nonchalance. Dit t-shirt met op de nek achteraan een klein geborduurd bloemetje komt van NA-KD en is zo cool en elegant tegelijkertijd. Bovendien is de stof heerlijk zacht, dus het is echt een feest om het aan te hebben!

Hopelijk herken je ondertussen ook mijn laarsjes, het is een van de vier paar van Bullboxer die de festival collectie zijn. Deze met riempjes en gouden studs en hengsels vind ik echt heel cool, en net dat tikje vrouwelijker staan. Vergeet niet dat je een festivalpakket kan winnen bij aankoop van een paar van de festival boots! Tag mij zeker in je foto’s als je die van jou hebt gehaald!

Mijn zonnebril is er weer eentje op sterkte, en dit is ook een speciale festival uitgave. Hij is van Polette, mijn favoriete brillenmerk! De glazen zijn lichtblauw getint, en aan de zijkant hebben ze een leuk detail met een cirkel en driehoek. Hij gaat deze zomer zeker mee naar alle festivals die ik doe, want hij geeft mijn outfit net wat meer kleur en ziet er ook nog eens supercool uit!

Het horloge dat ik droeg, ten slotte, is van Time Chain. Ik hou van horloges met een mesh bandje, en deze gouden variant ziet er paste perfect bij mijn outfit.

Jeans: Glamodiosa // T-Shirt: NA-KD // Laarsjes: Bullboxer // Zonnebril: Polette // Horloge: Time Chain // Tasje: Glamodiosa
Ben jij altijd mee met de trends?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.