Benefit Boi-Ing Airbrush Concealer + POREfessional Pore Minimizing Make-up

Vroeger was ik echt helemaal gek van alle producten van Benefit, ik herinner me dat ik speciaal naar Nederland ging om bij Sephora te staan kwijlen aan het Benefit schap. Tegenwoordig vind je het merk ook hier in België, en nog steeds doen de fantastische producten met de prachtige verpakkingen mijn hartje sneller slaan. Het is een tijdje geleden sinds ik het laatst een product van Benefit uitprobeerde, maar vandaag breng ik daar verandering in! Ik testte namelijk de Benefit Boi-Ing Airbrush Concealer en de POREfessional Pore Minimizing Make-up uit. Lees snel verder!

Wie kent er niet de bekende POREfessional primer, die je poriën onzichtbaar maakt? Ik ken zo veel mensen die fan zijn, mezelf inbegrepen. Met deze POREfessional Pore Minimizing Makeup worden je poriën al helemaal onzichtbaar, en de Boi-ing Airbrush Concealer verbergt je oneffenheden en zou onzichtbaar moeten zijn op de huid. Mijn huid gaat er zo flawless uitzien! Laten we ze testen!

De Benefit Boi-ing Airbrush Concealer wordt door Benefit zelf beschreven als een real-life filter voor de plekjes die je wat smoother zou willen. De concealer heeft een lichte tot medium dekking, dus ideaal voor kleine onzuiverheden of donkere kringen.

De concealer is erg licht van textuur, en heeft een vrij lage dekking voor een concealer. Op zich vind ik dat wel fijn, want daardoor zie je hem wel echt niet zitten op de huid. Ik gebruik hem op de plekken op mijn gezicht waar die zogenaamde schaduw valt, om alles er wat frisser te doen uitzien. Om héle donkere kringen, of een super rood plekje of puistje te bedekken is hij niet genoeg, maar gelukkig heb ik daar op dit moment geen last van!

De POREfessional Pore Minimizing Makeup is iets speciaals. Het is niet echt foundation, maar ook niet echt een primer. Het is iets dat er echt een beetje tussen zit. Hij heeft wel een beetje pigment, maar dekt niet als een foundation. De consistentie is erg vloeibaar en je brengt he aan met het sponsje dat in de onderkant zit.

Op de foto hierboven kan je goed het effect zien van de POREfessional Pore Minimizing Makeup. Links op de foto heb ik hem aangebracht, en rechts niet.

Je ziet echt al veel verschil. Mijn teint is wat egaler, en poriën zijn zeker minder zichtbaar. Op de volgende foto heb ik de instellingen zo bewerkt dat het effect nog beter zichtbaar is.

Haha, excuses voor de creepy foto, maar zo kan je goed zien dat de Benefit POREfessional Pore Minimizing Makeup echt wel veel verschil maakt. Rechts zie je mijn naakte huid, en ik heb met de instellingen mijn poriën benadrukt (heel charmant, I know). Links zie je mijn huid met een laagje van de Benefit POREfessional Pore Minimizing Makeup. Wat een verschil, hé!

Hierboven heb ik mijn makeup afgemaakt. Ik heb een dun laagje foundation aangebracht over de Benefit POREfessional Pore Minimizing Makeup, en de Boi-ing Airbrush Concealer heb ik onder mijn ogen gebruikt. Je kan de Benefit POREfessional Pore Minimizing Makeup ook over je foundation heen aanbrengen, maar ik weet nog niet helemaal goed wat ik het mooist vind.

Conclusie

Ik vind de Benefit POREfessional Pore Minimizing Makeup en Boi-Ing Airbrush Concealer op z’n minst interessant. Omdat ik mijn huid goed verzorg zijn mijn poriën op dit moment een stuk minder zichtbaar dan vroeger, maar toch maakt de Benefit POREfessional Pore Minimizing Makeup zoveel verschil. De Benefit POREfessional Pore Minimizing Makeup geef ik een 10/10, hij doet écht wat hij belooft! De Benefit Boi-ing Airbrush Concealer vind ik ook heel fijn, omdat de dekking zo laag is en hij zo onzichtbaar is, dus die krijgt van mij een 8/10. Nog steeds heeft Benefit een plekje in mijn hart, dat is duidelijk!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.