OOTD: HOLO

Op dit moment zit ik in Hongarije voor het fantastische festival Balaton Sound, en het is hier heerlijk! Hopelijk is het in België even fijn, want de outfit dit ik vandaag draag is een beetje aan de zomerse kant. Ik kreeg een tijdje geleden een superleuk holografisch rokje, maar ik vond het moeilijk om het te combineren. Uiteindelijk vond ik de meest perfecte combinatie, en uiteraard wil ik die graag met jullie delen! Lees snel verder. 

Hoe leuk en grappig is mijn holografisch rokje? Het is van Decadence De Luxe, en de stof is echt superleuk. Het is echt een statement rokje, en hoewel ik niet heel vaak rokjes draag, vind ik deze er wel echt heel tof uitzien. In de winkel zag ik toen een jasje in dezelfde stof en kleur, en ik heb nu echt veel spijt dat ik dat ook niet heb meegenomen!

Ik combineerde mijn rokje met een simpel wit t-shirt van Alix The Label, dat ik kreeg van Acris Fasion! Het t-shirt heeft een heerlijk lichte stof, en is een beetje doorschijnend, en in het midden staat er ALIX op. Het is een fijne basic, die toch een beetje speciaal is – en helemaal trendy – door de letters.

De sneakers die ik draag zijn van Boohoo, en die heb ik een hele tijd geleden al gekocht. Om een of andere reden heb ik ze nog niet veel aangedaan, maar ik zag ze liggen en ik vond dat het toch eens tijd werd Ze zijn echt zo schattig!

Mijn tasje is van Veritas, en droeg ik ook al een tijdje geleden met een andere outfit. Het is nog steeds een van mijn favoriete tasjes, omdat het een fototoestel is! ZO LEUK!

Het horloge dat ik aandeed is van Vondel. Ik vind horloges met een mesh bandje superleuk, en deze zilveren variant past perfect bij mijn outfit!

Mijn zonnebril, ten slotte, is van Michael Kors. Ik vind hem echt zalig, met de rode glazen, en ik heb er echt al superveel complimenten over gekregen. Ik kan nooit genoeg krijgen van coole zonnebrillen!

Rokje: Decadence De Luxe // T-shirt: ALIX via Acris Fashion // Sneakers: Boohoo // Tasje: Veritas // Horloge: Vondel // Zonnebril: Michael Kors
Hou jij ook zo van de holografische trend?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.