Uncover Skincare: Repair Cream & Vitamine A Serum

Ik test zo enorm veel huidverzorgingsproducten uit, en ik leer steeds wel nieuwe, interessante merken en producten kennen, maar ik heb echt drie favoriete merken. In die top drie staan drie merken waar ik helemaal fan van ben, waarbij ik volledig achter hun producten en hun visie sta. Uncover is daar één van. Ik schreef al eerder over hun huidverzorging en makeup, maar onlangs kwamen ze op de proppen met twee nieuwe producten. En over mijn antwoord op de vraag of ik die wou uitproberen moest ik uiteraard niet lang nadenken!

Je herkent ze meteen, de producten van Uncover. Ik vind hun verpakkingen altijd erg geslaagd: simpel en clean, maar toch speels door de kleurtjes die worden gebruikt. Hierboven zie je links de Repair Cream, en rechts het Vitamine A Serum. De producten van Uncover zijn online verkrijgbaar en de prijzen variëren van €24,95 tot €49,95. Het zijn geen budgetproducten, maar ze zijn zeker ook niet onbetaalbaar.

Ik begin met de Repair Cream. De crème zit in een tube met pompflacon – dat is wel fijn, want dat werkt gemakkelijker en hygiënischer – en is een echte multitasker. Het is een erg rijke crème die de huidbarrière herstelt, en je kan hem voor vanalles gebruiken: het gezicht, de lippen, maar ook op je handen of voeten! Heb je last van een droge huid door bijvoorbeeld de zon? Dan is deze zeker een aanrader.

Ik gebruikte de Repair Cream om mijn tattoo te verzorgen – en dat deed hij héél goed – en rond mijn neus toen ik wat droger was daar. Binnen no-time was mijn huid weer helemaal in orde, dus deze Repair Cream gaat in mijn handtas!

Het Vitamine A Serum is een serum met vitamine A – zeer logisch – dat zonder voorschrift verkrijgbaar is. Het serum bevat een unieke en vooral stabiele vorm van vitamine A, en helpt niet alleen tegen huidveroudering, maar is ook effectief bij verstopte, grote poriën en acne. Ik moest meteen denken aan retinol of vitamine A-zuur, maar deze is veel minder irriterend voor de huid. Het zou je huid egaler en steviger maken, en werkt tegelijkertijd ook kalmerend.

Ik heb het serum nu al een tijdje gebruikt, en op de bijsluiter staat dat je hem langzaamaan moet opbouwen. Dat merkte ik ook zelf, dus ik begon met twee keer per week (’s avonds) en ondertussen gebruik ik het serum elke avond.

De substantie is erg vloeibaar, dus het is niet heel gemakkelijk om het serum aan te brengen, maar hij voelt dan weer wel erg fijn op de huid. Na een aantal weken merkte ik echt dat mijn huidstructuur wat fijner werd, en mijn poriën wat fijner werden. Ik heb zelf gelukkig nog niet heel veel huidveroudering (omdat ik mijn huid goed bescherm!) maar ik merk wel dat puistjes wegblijven. Wow, zou dat door dit serum komen?

Conclusie

Niks dan positiefs heb ik te zeggen over Uncover, en dat geldt ook voor deze nieuwe producten. Vooral van het Vitamine A Serum ben ik helemaal weg, ik gebruik hem elke avond en mijn huid ziet er zo fijn uit! Ook de Repair Cream is een toppertje, hij gaat ongetwijfeld met me mee op reis, omdat hij zo’n multitasker is!

Gebruik jij de producten van Uncover al?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

  • Elyssa schreef:

    Ziet er veelbelovend uit! Ik ga zeker de producten van Uncover eens uitproberen. Helaas, vind ik momenteel enkel samples voor droge tot normale huid…

  • Simone schreef:

    Hoi,
    een vraagje over de repair cream: ik heb vaak een trekkerig gevoel aan de zijkanten van mijn neus. Daar helpt deze creme goed tegen? Is mijn huid dan droog of vochtarm? Ik weet dat nooit precies.

    Groetjes, Simone

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.