Max & More Mini Nude Nail Polishes

Ik vind het altijd superleuk om eens binnen te lopen bij de Action. Ze hebben er altijd zulke leuke spulletjes zoals versiering en kantoorartikelen, maar ook hun make-up is regelmatig echt van fijne kwaliteit. Bovendien zijn alle producten echt spotgoedkoop, zoals de nagellakjes die ik vandaag aan je wil tonen. Voor een doosje met zes mini nagellakjes betaal je nog geen twee euro, dus ik vroeg me heel erg af hoe de kwaliteit zou zijn. Ik nam dus drie doosjes mee naar huis, en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind!

In de winkel zag ik dat er ook nog felle varianten waren, maar de nude doosjes vond ik er het mooist uitzien. Ik koos voor het Absolute Nudes doosje, met nude- en aardetinten, het Party Nudes doosje dat donkerdere en shimmer varianten bevat, en het Manicure Nudes doosje met roze en witte tinten.

Absolute Nudes is een doosje met de klassieke nude tinten. Als je denkt aan nude lakjes, is deze combinatie het eerste dat in je hoofd komt. Van links naar rechts zie je een heel licht roze tint, een lichte peach kleur, een wat warmere roze tint, een koel roze en twee koele bruine tinten.

Het Party Nudes doosje bevat wat meer feestelijke kleuren, en begint met een transparant lakje. De rest van de lakjes bevatten shimmers of glitters en hebben kleuren als roze, bruin en goud. Ideaal voor een avondje uit.

Ook het Manicure Nudes doosje begint met een transparante lak, en bevat verder vooral roze en witte tinten. Dit is een ideale kleurencombinatie voor een bruiloft, vind ik!

Ik heb alle lakjes op één vinger geprobeerd, en ik moet zeggen dat ik niet heel goed kan zeggen wat ik van de kwaliteit vind. Op zich had ik niet echt hoge verwachtingen van de lakjes, zolang ze maar niet streperig zouden lakken was ik al blij. De kwaliteit van de lakjes verschilt écht per kleur. Sommigen zijn echt fijn, dekken mooi en zijn mooi egaal, sommigen dekken wat minder – maar zijn ook nog leuk – en enkele tinten lakken gewoon echt niet mooi.

Conclusie

Ik vind het moeilijk om een conclusie te trekken over de lakjes. Ik ben niet hélemaal te spreken over de kwaliteit, hoewel er wel kleurtjes tussen zitten die heel fijn zijn en mooi aanbrengen. Een paar van de lakjes vind ik gewoon echt niet goed, maar voor de prijs van €1,99 heb je normaal nog niet eens één lakje bij een ander merk. Als je op zoek bent naar een schattig setje, waarvan enkele kleurtjes bruikbaar zijn, en je een paar enkel als decoratie kan gebruiken, zijn deze misschien iets voor jou. Als je echt een goede nagellak wilt, sla je deze beter over. Ik geefde Max & More Mini Nude Nail Polishes een 5/10. Perfect in het midden, want dat is ook hoe ik me erbij voel.

Gebruik jij soms makeup van de Action?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Noor schreef:

    Spijtig dat ze niet allemaal even goed lakken, maar nu heb je voor een klein prijsje wel enkele goede lakjes erbij 😀 De kleurtjes op zich vind ik wel superleuk! 😀

    xo Noor

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.