Festivallook: Wearing The Crown

Gisteren was de laatste dag van het Balaton Sound festival, en wauw: wat heb ik een leuke tijd gehad! Ik denk dat ik nog nooit zoveel heb gedanst en gelachen, en ik heb superveel leuke mensen leren kennen. Vandaag is het weer tijd om naar huis te gaan, maar dat mag voor mij de pret niet drukken. De festivalzomer is nog niet voorbij – hij is zelfs nog maar net begonnen – dus ook vandaag plaats ik een festival look! Lees snel verder om te zien welke gewaagde look ik vandaag maakte!

Mijn makeup hield ik vrij neutraal. Ik maakte me snel even klaar met de producten die ik op een normale dag zou gebruiken, en koos voor een bruine lipstick voor wat meer pit.

Voor mijn haar koos ik een zachte krul, die ik met de stijltang maakte – en die overigens op minder dan vijf minuten klaar was – en ik kleurde mijn puntjes met de producten van L’Oréal Colorista!

Om mijn look wat specialer te maken, gebruikte ik een metallic plaktattoo om mijn voorhoofd mee te versieren. Ik probeerde deze look thuis uit, en toen de postbode langskwam, zei hij dat hij het mooi vond! Score!

De producten van L’Oréal Colorista zijn ideaal voor mij. Ik vind het leuk om met kleurtjes te spelen, en je ziet de kleur ook altijd goed omdat mijn haar vrij licht is. Ik gebruikte vandaag de sprays in de kleur Pink en Lavender.

Ik vind de combinatie van het kleuraccent in het haar en de ‘kroon’ op mijn voorhoofd er heel leuk uitzien. Het is een beetje een mix van twee stijlen, maar dat maakt de look net interessant.

Om mijn haar een soort kleurovergang te geven, bracht helemaal onderaan op mijn puntjes de roze spray aan, en daar net boven de violette kleur. Zo ziet het er nog wat zachter uit omdat je dat gradient effect hebt.

CONCLUSIE

Dit was mijn tweede festivallook! Hopelijk vonden jullie hem net zo leuk als ik! Ik hou van plaktattoos, en ik had er nog heel veel liggen in mijn lade. Ze zijn zo leuk om mee te spelen, zelfs op plaatsen waar je ze normaal niet meteen zou gebruiken zoals je gezicht. Wat ook heel mooi kan zijn is om een kleiner model op je jukbeenderen te kleven, als een soort highlighter. Kortom, wees creatief!

Vind jij het leuk om plaktattoos te dragen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.