OOTD: Balaton Sound 2017

Ik ben sinds eergisteren weer in het land, na het fantastische Balaton Sound 2017. Ik was uitgenodigd om naar het festival te komen, en daar ging ik met plezier op in. Vijf dagen lang heerlijk weer, fantastische muziek en fijne mensen, ik waande me in een andere wereld. En bij een festival hoort natuurlijk een gepaste outfit, en dat was een uitdaging die ik met alle macht aanging. Vandaag toon ik je mijn pérfecte festival outfit, gefotografeerd op Balaton Sound! 

Een festivaloutfit moet er voor mij niet enkel fabulous uitzien, maar hij moet ook echt comfortabel zijn. Losse items en zachte stofjes zijn daarvoor ideaal. Ik vond mijn outfit bij Charline’s Closet, en ik koos voor een superleuke short met een bloemenmotiefje en een zwart topje met kant. De short is een beetje een pyjama-model, maar dat maakt alles eens zo leuk! Het topje is ook een los model, en de kanten randjes geven mijn outfit toch iets meer vrouwelijkheid.

Misschien had je deze al wel kunnen voorspellen: de perfecte festival schoenen zijn voor mij toch echt de Bullboxer festival boots. Ze zitten enorm comfortabel, en kunnen tegen een stootje. Ook bij de soms intense regenbuien op het festival bleven mijn voeten droog dankzij mijn laarsjes!

Als accessoires draag ik enkel mijn armbandjes van Balaton zelf. Het lijkt alsof ik wel vijf festivals heb gedaan, maar de bandjes zijn allemaal van Balaton Sound. Van links naar rechts zie je: het campingbandje, het VIP-bandje, het festivaltoegangbandje, het caravan-campingbandje en het foto/video-bandje. Met zoveel bandjes heb je geen accessoires meer nodig!

Short: Charlines Closet // Topje: Charlines Closet // Laarsjes: Bullboxer
Wat is jouw perfecte festivaloutfit?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.