Origins Ginzing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer

Toen ik aan het inpakken was om naar Hongarije te vertrekken, was het een hele opdracht om te beslissen welke makeup- en verzorgingsporducten ik moest meenemen. Ik moest zo weinig mogelijk meenemen, dus ik besloot om voor de Origins Ginzing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer te gaan. Ik had de crème nog niet uitgeprobeerd, dus het was een gokje of ik tevreden zou zijn, maar ik besloot dat het beter was om een multifunctioneel product mee te nemen dan drie aparte. In Hongarije heb ik hem uitgebreid kunnen testen, in best wel zware omstandigheden, en vandaag vel ik mijn oordeel. Lees snel verder!

De Origins Ginzing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer is een 3-in-1 product. Hij hydrateert niet enkel de huid, maar beschermt haar ook tegen de zon én egaliseert tegelijkertijd. Eigenlijk heb je geen enkel ander product meer nodig!

De formule bevat geen olie, dus je moet niet bang zijn om te gaan glimmen doorheen de dag, maar wel een heel aantal fijne ingrediënten. Cafeïne, bijvoorbeeld, een natuurlijke oppepper voor je huid, Panax Ginseng geeft je huid energie, Barley hydrateert je huid en natuurlijk zit er een heerlijke mix van essentiële oliën in.

Toen ik hem voor het eerst uit de tube duwde, zag de crème er nogal wit uit. Ik had hem meer beige verwacht, omdat hij wel getind zou zijn.

De crème is wel erg licht, en doet zeker niet denken aan een stroeve zonnecrème. Als ik niet wist dat hij SPF40 had, zou ik denken dat het een licht serum is!

Maar eens je hem een beetje openwrijft, zie je dat hij een beetje van kleur begint te veranderen. Zoals je op mijn hand kan zien, is de crème verre van dekkend, hij geeft zelfs amper een kleurtje. Wel egaliseert hij mijn huid heel subtiel en geeft een mooie glans. Dat moeten we natuurlijk ook zien op mijn gezicht!

Oké, guys, dit is mijn huid zonder makeup. Ik heb wel al een hydraterend serum aangebracht, omdat mijn huid anders véél te trekkerig en droog aanvoelt.

En dit is hoe ik eruitzie met een laagje van de Origins Ginzing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer. Je ziet dat hij helemaal niet veel dekking geeft, maar wel een klein beetje een gezond kleurtje in mijn gezicht brengt. Ik vind het resultaat best mooi, maar het is zeker niet vergelijkbaar met een foundation. Dit is eerder een no-makeup makeup product!

Conclusie

Ik heb de Origins Ginzing SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer getest en goedgekeurd. De crème is heel fijn en licht, en voedt mijn huid in seconden. Hij bevat SPF40 en dat vind ik echt heel fijn: op die manier kan ik mijn huid extra goed beschermen tegen de zon. Ik vind het héérlijk dat ik steeds meer fijne zonnebeschermingsproducten leer kennen, en daar is deze van Origins ongetwijfeld één van! Bovendien vind ik dat hij mijn huid op een natuurlijke manier egaliseert; hij is niet echt vergelijkbaar met een foundation, maar hij geeft mijn gezicht wel een subtiele glow. Als je niet graag dekkende foundations draagt, is deze zeker een aanrader, maar hij is ook heel fijn onder je makeup!

Hou jij ook zo van multifunctionele producten?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.