Perfecte Nagels Bij Lakstore!

Even voordat ik naar Hongarije vertrok werd ik uitgenodigd om eens langs te komen bij Lakstore in Antwerpen. Ik mocht mijn nagels eens onder handen laten nemen (pun intended) en dat kwam goed uit! Ik was heel benieuwd, want ik had nooit eerder mijn nagels laten doen dus ik wist niet wat ik moest verwachten. Ondertussen is het al drie weken geleden, dus vandaag vertel ik je alles over mijn ervaring bij Lakstore. Lees snel verder!

Mijn nagels zijn niet echt iets waar ik heel veel mee bezig ben. Nu en dan swatch ik wel eens een lakje, en dan doe ik dat meestal zelfs maar op één hand – zodat ik er foto’s van kan nemen – en dan loop ik een week rond met één gelakt hand. Ze verzorgen doe ik ook amper, ik vijl ze héél af en toe bij, maar meestal laat ik ze groeien en zijn ze totaal niet in vorm.

De meisjes van Lakstore zouden dus hun werk wel met me hebben. Toen ik het salon binnenstapte was ik aangenaam verrast. Ik verwachtte om een of andere reden een kleine ruimte met een paar tafeltjes, maar ik stapte binnen in een grote ruimte, die heel licht was en gezelligheid uitstraalde. Ik was meteen op mijn gemak, dus ik was er helemaal klaar voor!

Hoe fascinerend zijn ook de ontelbare nagellakjes die overal staan? Ze hebben gewoon echt alle kleuren die je je kan inbeelden, ik vind het zo satisfying om te zien. Ik wil in mijn huis ook een grote kamer met allemaal nagellakjes. Goals.

Ik mocht gaan zitten aan de bar, en ik werd verwend met een uitgebreide behandeling. Mijn nagels werden gevijld, de nagelriemen werden verwijderd en ik kreeg een massage. Het was écht genieten, ik vind het heerlijk als iemand met mijn handen speelt! Ik mocht een kleurtje uitkiezen en mijn nagels werden gelakt met een semi-permanente lak van OPI.

Ik voelde me zo mooi met mijn perfecte nagels! Volgens mij kan ik oprecht zeggen dat mijn nagels nooit eerder zo perfect zijn geweest, en ik kon voor de rest van de dag niet stoppen met ze te bewonderen. Het is echt gek hoeveel impact mooie nagels kunnen hebben op je mood, ik voelde me echt veel verzorgder na mijn behandeling. Love it!

Het kleurtje dat ik koos was Stop It I’m Blushing van OPI, een licht peach kleurtje dat mijn teint goed deed uitkomen. Ik had verwacht dat er chips in mijn nagels zouden komen, maar dat gebeurde niet. Zelfs nu, na drie weken, zit de lak er nog perfect op. De enige reden waarom ik hem eraf moet halen is omdat hij “uitgegroeid” is. Ik heb nu een uitgroei van 4mm, dus eigenlijk moet hij er echt af, maar hij is zo mooi!

Ook het verwijderen van de lak ging moeiteloos. Je kan kiezen of je zelf een kit mee naar huis neemt om de lak te verwijderen, of je nog eens terugkomt om het in het salon te laten doen. Ik ging uiteraard voor de tweede optie; niet omdat ik lui ben, maar omdat ik alles goed moet testen, toch?

Ik moest geen afspraak maken, en was zo’n twintig minuten later weer buiten met lakloze en verzorgde nagels!

Conclusie

Ik weet heel zeker dat ik nog eens langs ga bij Lakstore. Mijn nagels zijn in tijden niet meer zo mooi geweest, en de lak blijft met gemak een aantal weken zitten. Het salon is ook supergezellig ingericht, dus het lijkt me ook ideaal om dit met vriendinnen te doen! Ik heb alvast plannen gemaakt voor mijn volgende bezoek.

Lakstore is geopend van dinsdag tot zaterdag en is gevestigd in de Burburestraat in Antwerpen. Behalve een manicure kan je er ook een pedicure laten doen en zelfs workshops volgen. Hou ook hun evenementen in de gaten!

Laat jij soms je nagels doen in een salon?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Emilie schreef:

    Al die lakjes! Ik zou er gewoon uren voor kunnen staren… Ik zie er altijd tegenop om mijn nagels te doen, tot ik ze dan doe en het er niet meer af wil doen. Wel leuk dat er ook een optie is om een kitje mee naar huis te nemen om er alles af te doen. Leek een mooi kleurtje! xx

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.