OOTD: Flared Jeans

We hebben er lang op moeten wachten, maar ze zijn helemaal terug: flared jeans! Ik herinner me nog alsof het gisteren was dat iedereen met brede pijpen rondliep, en dat niemand van “skinny jeans” gehoord had. Maar nu is de trend uit de jaren zeventig weer helemaal terug. En ik ben fan, want ik vind de flared jeans een van de meest flatterende modellen. Lees snel verder als je mijn nieuwe favoriete jeans wilt zien! 

Ik ben zelf echt supergrote fan van deze outfit, door een paar hoge hakken onder de flared jeans te dragen lijk ik groter! Mijn jeans is van Lovers + Friends, en hij past echt perfect! De stof is vrij stretchy, waardoor hij mooi aansluit, en de ritsjes aan de bovenkant maken hem helemaal af! Omdat ik nogal een kleintje ben, is de broek wel een stukje te lang voor mijn korte benen, maar met als mijn hakken hoog genoeg zijn, is hij precies goed!

Ik besloot om de jeans te combineren met een korter topje, in een witte kleur om het simpel te houden. Mijn crop top is van Privacy Please, en komt eigenlijk uit een set van een jurk waar het t-shirt bij zat. De jurk is supermooi, en het t-shirtje heeft een heerlijk zacht stofje! De jeans en top vond ik allebei bij Revolve.

Mijn nepleren vestje is mijn favoriete vestje van Boohoo, dat je ook al zag in deze outfit. Ik draag het echt supergraag, het past zowat bij elke outfit! Ik krijg er altijd superveel complimenten over, terwijl ik er nog geen €20 voor heb betaald in de solden, hihi!

Mijn schoenen kan je niet zien, maar het zijn de hoogste laarsjes die ik heb en ik heb ze jaren geleden gekocht bij New Look. Mijn horloge is van Time Chain, en is zeker een van mijn favoriete horloges.

Ik werkte mijn outfit af met een zonnebril die ik echt supercool vind, met het mat zwarte montuur en de cateye zijkanten. Ik vond hem bij Hype Icon, en hij was niet eens zo duur. Deze webshop is niet goed voor mijn zonnebrillenliefde!

Jeans: Lovers + Friends // Top: Privacy Please // Vestje: Boohoo // Schoenen: New Look // Horloge: Time Chain // Zonnebril: Hype Icon
Wat vind jij van flared jeans? Is het een trend waar je fan van bent?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.