Shopping Tip: Stylelounge

Ik shop heel graag online, maar soms wordt het aanbod zo onoverzichtelijk. Er zijn letterlijk talloze online shops, en veel ervan verkopen exact hetzelfde. Onlangs was ik op zoek naar een specifiek paar sneakers, maar ik bleef maar bezig met prijzen vergelijken. En toen kwam ik Stylelounge tegen, en in een paar minuten waren ze besteld. Ik kon het gewoon niet maken om deze website niet te delen, dus vandaag wil ik je er wat meer over vertellen. Lees snel verder!

Ik wou graag een basic paar Vans Old Skool, maar ik wou ze echt wel voor de beste prijs. Ik was ze in real life al een paar keer tegengekomen, maar ik besloot dat ik ze liever online wou bestellen. Na ontelbaar veel webshops te bezoeken en elke keer weer op zoek te gaan naar dat ene paar, kwam ik bij Stylelounge, een online mode vergelijker waar je kan zien waar je het item dat jij wilt vindt, in jouw maat en voor de beste prijs.

Ik typte mijn sneakers in, en even later waren ze al besteld. Dat ging gemakkelijk!

Ik heb nog even getwijfeld, maar uiteindelijk ben ik gewoon voor het klassieke paar gegaan. Het is echt zo’n fijn gevoel dat je zeker bent dat je de beste deal hebt. De website vergelijkt items uit 123 winkels, en toont enkel jouw maat. Dat is wel zo handig, want hoe frustrerend is het als je het perfecte item vindt, om dan tot de ontdekking te komen dat hij er niet meer is in jouw maat?

Een paar dagen later had ik ze al in huis, en ze zijn echt perfect! Ik wil dit paar al zo lang, en nu heb ik ze zelf in huis. Ondertussen is dit zeker een van mijn favoriete sneakers geworden, ik nam ze zelfs mee naar Hongarije. Ik heb nog geen moment spijt gehad van mijn aankoop, een goede basic sneaker is voor mij een echte musthave.

Conclusie

Stylelounge staat nu steevast in mijn bladwijzerbalk, zodat ik er altijd gemakkelijk naartoe kan surfen. Vooral als ik een specifiek item nodig heb is deze website een life- en timesaver! Ik ben echt blij dat ik Stylelounge ben tegengekomen, want nu verspil ik nooit meer tijd met het eindeloos lang zoeken naar het item in mijn maat, en voor de beste prijs. Love it!

Komt Stylelounge ook in jouw bladwijzerbalk?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

4 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.