Vlog + Throwback Balaton Sound 2017

Jullie weten het: ik ben naar Balaton Sound geweest, twee weken geleden. Balaton Sound is een muziekfestival van vijf dagen in Hongarije aan het Balatonmeer, en ik was uitgenodigd om het festival te bezoeken. Het werden vijf onvergetelijke, ongelooflijke dagen, en vandaag blik ik samen met jullie terug. Ik heb een klein beetje gevlogd, dus verwacht je ook alvast aan een video, en véél foto’s! Lees snel verder.

Het was elke dag zo’n mooi weer, er was enorm veel te doen en te zien en we hebben ons geen minuut verveeld. Ik wil heel graag de organisatie bedanken, en in het bijzonder Susanne, Anna en natuurlijk Aliz! Ze hebben gezorgd voor een fantastische trip.

Dag 1: De reis naar Balaton

De eerste dag zijn we eigenlijk bijna de hele dag (ongeveer tot 16u) onderweg geweest. We moesten naar de luchthaven van Charleroi – danku, Wolf, om ons af te zetten – en daar namen we het vliegtuig naar Boedapest. Op de weg naar het vliegtuig liep alles mis; we misten ook bijna ons vliegtuig. Als allerlaatsten stapten we op, maar gelukkig verliep de vlucht heel vlot. Na anderhalf uur kwamen we aan in Boedapest, en daar werden we opgewacht door Anna die ons met een privé busje naar Zamardi bracht, ongeveer anderhalf uur van Boedapest.

Toen we aankwamen werden we naar ons Flexotel gebracht, een soort container die omgebouwd is tot een kamer. Op die manier sliepen we dicht bij het festival, maar hadden we toch alle comfort die we nodig hadden. De eerste dag liepen we het hele festivalterrein rond, zodat we alles alvast wisten zijn voor de volgende dagen.

Dag 2: Het reuzenrad

De tweede dag was een beetje een vreemde dag. We begonnen met een kort uitstapje naar het dorpje in de buurt, omdat we even naar de winkel wilden voor zonnecrème. We stopten bij een restaurantje om te lunchen en genoten van het heerlijke weer.

Daarna gingen we terug naar het festival, en childen we wat op de wei. Ik vlocht Elisa’s haar in, zoals je kan zien op de foto hierboven. Ik word zo blij van haar vlechten!

We besloten ook om even wat foto’s te maken, want er zijn zoveel mooie plekjes waar je kan shooten.

Ik dacht écht niet dat ik het zou durven, maar ik ben dus effectief in het reuzenrad geweest. Toen ik instapte had ik instant regret, maar zodra ik wat rustig was geworden, kon ik genieten van dit prachtige uitzicht. Hoe mooi ziet dit eruit? Je ziet het festival, en alle mensen, maar ook het meer en het uitzicht naar de andere kant.

Toen we in het reuzenrad zaten, ging de zon ook onder, het was zo mooi. Die avond gingen we naar het concert van Oscar & The Wolf, en we stonden helemaal vooraan! Intens!

Dag 3: Jason Derulo

We keken al de hele tijd zo hard uit naar het concert van Jason Derulo, en vrijdag was het eindelijk zover. ’s Avonds zouden we naar het concert gaan kijken, maar overdag was het weer zo heerlijk dat we vooral hebben rondgehangen, en Elisa heeft zelfs gezwommen!

Zeer mooie duckface foto. ’s Avonds was het heel druk op het festival, omdat Jason Derulo kwam optreden, maar zijn concert was echt super. Het was een perfect afgewerkte show van het eerste tot het laatste moment. Ik heb er een klein stukje van gefilmd, maar vooral veel gedanst (en hard meegezongen)!

Dag 4: Dua Lipa opmaken, Netsky ontmoeten

Zaterdag was ik super nerveus: normaal zou ik zondag Dua Lipa moeten opmaken, maar ik hoorde dat het verplaatst was naar zaterdag. De hele dag keek ik uit naar dat moment, en ik oefende op Elisa alvast de look. Mijn zonnebril van op de foto hierboven kreeg ik trouwens van Zalando, naar aanleiding van hun project om iedereen zijn perfecte zonnebril te helpen kiezen. Klik op de link en Zalando vertelt je welke zonnebril het beste bij jou past!

Om tot rust te komen, maakte ik nog maar eens een vlecht in de haren van Elisa.

’s Avonds was het crazy. Na het concert van Dua Lipa – dat we helemaal hebben gezien – moest ik backstage om haar makeup te gaan bijwerken. Ik ging voor een vrij neutrale look, met een zachte bruine smokey eye en veel highlighter. Ik had op voorhand opgezocht hoe ze haar makeup meestal had, en dat leek me wel gepast. Jammer genoeg mocht ik niet met haar op de foto. Later op de avond mochten we ook mee backstage om Netsky te ontmoeten. Hij was zo vriendelijk en met hem mocht ik wel op de foto. SCORE!

Dag 5: Supermoe

De emoties van de dag ervoor hadden ervoor gezorgd dat ik zondag enorm moe was. We kozen daarom een plekje uit aan het Balatonmeer om te chillen, en dat deden we. We hebben lang in het gras gelegen, het was echt heerlijk!

Als laatste wil ik nog even deze springfoto delen, met twee extra springers op de achtergrond!

Conclusie

Ik heb me ongelooflijk geamuseerd op Balaton. Alles was geregeld voor ons, en het festival was geweldig. We werden echt verwend met goede muziek, lekker eten en veel plekjes om te chillen. Ik begin het al een beetje te missen…

Ben jij al eens naar Balaton geweest?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.