L’Oréal Exclusive Hydra Genius

Net voordat ik naar Hongarije vertrok, vond ik een pakje in mijn brievenbus van L’Oréal Exclusive. In het pakje zat een blauw flesje met een serum. Ik had geen tijd meer om het thuis uit te proberen, dus ik nam het flesje mee naar Hongarije om het daar te testen. Het warme weer in Zamardi was ideaal om de L’Oréal Exclusive Hydra Genius aan de test te onderwerpen, en vandaag ben ik hier met mijn verslag!

Het L’Oréal Exclusive Hydra Genius serum is een hele vloeibare verzorging die je huid in no-time hydrateert. Hij bevat twee keer zoveel water als een normale crème, waardoor hij sneller zou intrekken in de huid. Ik vind de verpaking heel leuk, het ziet er stijlvol uit en de kleur past mooi bij het concept; het geheel ziet er erg fris uit!

De consistentie is inderdaad erg licht en voelt heel verfrissend aan op de huid. Hij bevat niet enkel veel water, maar ook aloë vera, dat bekend staat om z’n heilzame werking, en hyaluronzuur, dat voedend en vochtinbrengend werkt. Ik hou echt van dit soort producten: niet teveel gedoe, gewoon een intense hydratatie in een lichte crème die snel intrekt. Zo hoort het! Bovendien zou deze L’Oréal Exclusive Hydra Genius de perfecte basis zijn voor je makeup.

Ik heb de L’Oréal Exclusive Hydra Genius dus uitgeprobeerd op reis, en wat was ik blij dat ik dit flesje mee heb genomen. Door de zon en het vele stof op het festival voelde mijn huid soms zo droog aan, en dan was het heerlijk om haar even in te smeren met dit vloeibare spul. Omdat het zo warm was in Hongarije, heb ik deze zo vaak gebruikt. Het was héérlijk verfrissend. En het is waar: de crème trekt ongelooflijk snel in en hydrateert snel. ’s Ochtends gebruikte ik eerst deze L’Oréal Exclusive Hydra Genius, en daaroverheen een zonnebescherming en ik was klaar om te gaan. Bovendien is hij ook heel handig voor andere plekjes: ik heb er vaak mijn handen mee ingesmeerd, mijn benen na het scheren en zelfs de puntjes van mijn haar, haha!

Conclusie

Ik vind hem heel fijn. De verpakking is cute, hij trekt snel in, en het concept is simpel. Ook na mijn reis blijf ik hem gebruiken, en komt hij in mijn badkamer te staan. Top!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.