Primark Prism Collectie

OH MY GOD. Primark heeft haar nieuwe collectie gelanceerd, en het is echt de meest glitterige verzameling producten die je ooit hebt gezien. Om de collectie ten volle te testen, mocht ik de producten “uitproberen” op Dour. Voor het festival werden we opgemaakt met de producten, en dan konden we gaan feesten. Vandaag toon ik je alle producten uit de collectie, en probeer ik alles uit! 

De Primark Prism Collectie bestaat uit een hele verzameling aan glitterige, shimmery en holografische producten. Er is voor iedereen wat, waar je jezelf ook wil versieren: het product dat je nodig hebt zit in de Primark Prism Collectie! De collectie ziet er echt enorm kleurrijk en vrolijk uit, ik krijg echt zin om ermee te spelen! Laten we alles eens bekijken.

Primark Prism Hair Crayons

Ik begin met deze Mermaid Hair Don’t Care potloodjes om je haar mee te kleuren. Ik dacht echt: dit gaat nooit lukken. De potloodjes zien er wel heel leuk uit, in snoeperige kleurtjes, en vooral de combinatie vind ik er schattig uitzien. Ik kon me moeilijk voorstellen dat ik mijn haar hiermee van een kleurtje zou kunnen voorzien, dus ik kon niet wachten om ze te testen!

Hierboven heb ik de potloodjes geswatcht op mijn arm. Ze zijn echt wel heel mooi gepigmenteerd, en dat voor zulke lichte kleurtjes. De potloodjes zijn vrij waxig, wat ik wel fijn vind. Ik had verwacht dat ze heel droog zou zijn, zoals van dat poeder waarmee je je haar kan kleuren.

Ik besloot om de potloodjes te gebruiken op mijn vlecht. Elk stukje kleurde ik in met een ander potloodje, en het resultaat was wel grappig. Ik vind dat je de kleur best nog wel goed ziet, ik had verwacht dat ze minder zichtbaar zouden zijn. Het is nog de vraag of ze ook gemakkelijk zijn om grote plukken haar mee te kleuren, maar dit lukte prima!

Primark Prism Shimmer Sticks

Met deze Shimmer Sticks kan je helemaal je creatieve zelf naar boven laten komen. Je kan ze gebruiken om mee te tekenen, om je lippen mee te kleuren, of om hier en daar wat shimmer aan te brengen. In totaal zijn er acht kleurtjes, die gaan van donker naar licht.

Hierboven zie je rechts onderaan de swatches van de shimmer sticks, en op de andere foto’s heb ik ze aangebracht op mijn lippen. Op zich kan je er nog veel meer mee doen, maar dit leek mij een goede manier om ze uit te proberen.

De kwaliteit van de sticks verschilt een beetje per stick. De ene is al wat sterker gepigmenteerd dan de andere, en vooral de drie rechtse kleurtjes zijn heel mooi en egaal. Deze zijn zeker leuk om mee te spelen!

Primark Prism Glitter Liquid Liner

Natuurlijk moest er ook een glitter liner bij zitten, hoe kon het ook anders! Deze liquid liners zijn verkrijgbaar in het zilver en in het blauw, en hebben een mooie en elegante verpakking.

Ik ben heel erg onder de indruk van de liners! Ze brengen heel gemakkelijk aan en zijn echt opvallend. Vooral de zilveren liner vind ik super!

Ik hou wel van een leuk detail aan mijn ogen, en deze liners maken dat heel gemakkelijk. Deze ga ik nog vaker proberen!

Primark Prism Holographic Eye Shadow

Er zit ook een oogschaduwpalette in de collectie, met vijf tinten holografische oogschaduw. Van links naar rechts zie je een donkere tint, bijna zwart, een zilveren oogschaduw, een witte highlighter, een paarse tint en een crème kleurtje.

De oogschaduws zijn niet allemaal even sterk gepigmenteerd, maar de zwarte tint is wel heel intens. De andere tinten zijn wat zachter, en vooral de glitter is daar mooi. Ik vind wel de rechtse tint in het palette (links op mijn arm) heel mooi, want de shimmer is echt holografisch!

Ik gebruikte de oogschaduw om een simpele ooglook te maken. De donkere tint wordt donkerpaars op mijn oogleden, en is heel fijn om diepte mee te creëren!

Primark Prism Halographic Highlighterstick

Deze stick ziet er een beetje vreemd uit, maar het is dus een highlighterstick in een koele, holografische kleur. Je kan deze stick gebruiken op het gezicht of op het lichaam. Ik gebruikte hem op mijn jukbeenderen, maar je kan hem ook perfect gebruiken om je sleutelbeen te highlighten!

Het was een beetje moeilijk om vast te leggen, maar de stick bevat niet echt shimmer, maar eerder een glans die vrij koel is. Op mijn huid is hij bijna wit, dus ik denk dat dit een hele intense highlighter kan zijn!

Op deze foto heb ik de highlighter op mijn jukbeenderen aangebracht. Het is een crème, dus hij is gemakkelijk aan te brengen met je vingers, en ik vind het effect nog wel mooi maar voor mij mag het wat intenser. Dit is wel zeker een aanrader voor mensen die houden van een koele highlight!

Primark Prism Metallic Lip Gloss Set

In de collectie zit ook een set met schattige lipglossjes in metallic kleurtjes. De glossjes zijn superklein, en dus ideaal om mee te nemen naar het festival. Ik vind vooral de tweede kleur van links er supermooi uitzien! Ik ben heel benieuwd naar het effect van deze glossjes.

Bij het swatchen vond ik alles al heel goed gaan. Het eerste lipglossje (rechts op de swatchfoto) is vrij transparant, en voegt voornamelijk shimmers toe, maar de rest heeft een vrij mooie dekking en ziet er heel metallic uit!

De lipglossjes voelen niet plakkerig aan, eerder zacht als een balsem, en vooral de paarse en koperen kleur zijn echt heel mooi.

Je zou helemaal niet zeggen dat dit de paarse tint is, hij ziet er eerder goud uit. Ik vind het effect heel cool!

En dit is de koperen tint. Hij dekt heel mooi en geeft een intens metallic effect aan mijn lippen. Love it!

Primark Prism Shimmer Lip Gloss

Er zijn ook twee lipglossjes in tube met shimmers. Een transparante (Silver Ice) en een roze variant (Candy Floss Pink).

Het verschil is niet supergroot, maar Candy Floss Pink (links op de foto) is toch een béétje meer gekleurd dan Silver Ice. Ik vind niet dat de glossjes veel shimmer bevatten, maar eerder een glossy effect geven.

Op mijn lippen is het verschil toch enigszins zichtbaar. Candy Floss Pink (rechts) geeft toch wat meer kleur aan mijn lippen, en hier en daar zie ik bij de glossjes toch een beetje shimmer. Wat ik wel heel fijn vind, is dat ze helemaal niet kleverig zijn, maar net aanvoelen als een zachte balsem op mijn lippen!

Primark Prism Holographic Lipstick

Deze lipstick in de kleur Pixie Kisses is echt een super girly item. Ik vind de verpakking heel mooi, met de glanzende huls en de onderkant die dezelfde kleur heeft als de lipstick zelf. De kleur is erg intens en mooi gepigmenteerd, en de lipstick bevat heel veel shimmer. Deze doet mij denken aan de eerste lipstick die ik bezat, het was zo’n frosty kleurtje met een metallic finish. Echt waar!

Primark Prism Glitter Hair Gel

De Glitter Hair Gels zijn ook heel leuk. De tubes zien er cute uit, en je kan de gels gebruiken voor wat je maar wil. Natuurlijk kan je ze in je haar gebruiken, maar ook op je lichaam kunnen deze glitters voor een leuk effect zorgen! Ik bracht de glitters op mijn hand aan, gewoon om eens te zien hoe ze eruit zouden zien, en ze bleven echt de hele dag plakken.

Primark Prism Face Glue + Glitter

Niets is zo leuk als je gezicht versieren met leuke glittertjes, en in de Primark Prism collectie zit daarom ook een kitje met een flesje gezichtslijm en drie potjes glitters.

Ik gebruikte de holografische strookjes op mijn jukbeenderen om het effect van een highlighter te creëren. Ik vind deze look supercool, en het leuke is dat hij niet altijd opvalt. Soms zie je de glitters helemaal niet zitten, maar als je ze in het licht houdt, vallen ze superhard op!

De roze glitters gebruikte ik om mijn lippen mee te versieren. Heel comfortabel is het niet, maar als je een opvallende liplook wilt, is dit een leuke manier! En door de face glue bleven de glitters best stevig zitten!

Primark Prism Rainbow Tears

Deze zijn ook superleuk: rainbow tears zijn gewoon kleine steentjes die je op je gezicht kan kleven. Het is super hip om ze aan te brengen als sproetjes, maar ik droeg ze op het festival op mijn jukbeenderen. Ik vind ze echt superleuk!

Primark Prism Glitter Obsessed

Ik ben wel een klein beetje glitter obsessed, dus dit palette sprak mij meteen aan. Het palette bevat 28 glitterende crèmes, waar je heel veel kanten mee op kan. Je kan ze gebruiken op je ogen, als highlighter, op je lippen, … Kortom: echt iets voor de creatieve glitterliefhebber! En hoe mooi zien al die kleurtjes er ook uit <3

Ik had niet verwacht dat ze heel fijn zouden zijn van kwaliteit, en sommige zijn niet ideaal, maar er zitten echt prachtige crèmes tussen. Op de swatchfoto hierboven zie je hoe mooi sommige kleurtjes zijn, check vooral het groen-goud helemaal rechts. Wauw!

Ik gebruikte de blauwe glittercrème om de andere kant van mijn gezicht te versieren. Ik vind het er wel leuk uitzien, het is niet superopvallend, maar het geeft toch iets extra’s!

Conclusie

De Primark Prism collectie geeft me echt superveel zin in de festivalzomer. Ik vind het super om te spelen en te experimenteren met make-up, en deze producten met ultiem veel glitter en glans maakt dat wel heel gemakkelijk. Bovendien zijn de producten erg budgetproof, dus je kan je geld bewaren voor de tickets voor het festival!

Maak jij je soms opvallend op voor de festivals?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

8 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.