OOTD: I’m So Fancy

Meestal ben ik vrij casual gekleed, maar hoe leuk is het om je soms is helemaal op te kleden? Ik kan er echt van genieten om mezelf mooi te maken voor een speciale gelegenheid, en iets aan te trekken dat ik op een normale dag nooit zou dragen. En dat deed ik onlangs, toen ik naar een diner ging. Lees snel verder als je wil zien wat ik droeg!

Hoe mooi is mijn jurk? Hij is van Privacy Please, en hij zat eigenlijk in een set met de witte crop top van mijn Flared Jeans outfit! Ik vind de kleur van de jurk helemaal perfect, ik draag heel graag rode jurken, en dit model is zo flatterend. Een overslagjurk ziet er altijd zo stijlvol uit, en de split in de rok maakt de jurk zo elegant.

Bij mijn outfit draag ik uiteraard een van mijn meest favoriete paar hakken. Deze zijn van Fabulous Fabs en ze zien er niet enkel heel mooi uit, ze passen ook perfect en ze zijn echt nog wel comfortabel.

De zonnebril die deze outfit helemaal af maakt is van Jimmy Fairly. Ik heb al zoveel complimenten gekregen over deze statement sunnies, ze zijn heel groot en de cat eye geeft ze zo’n stylish feel.

Ik vond dat een extra sieraad wel gepast zou zijn bij deze outfit, en deze oorbellen van Laurence Delvallez voor Hype-O-Dream zijn echt supermooi. Wat vind jij?

Jurk: Privacy Please // Schoenen: Fabulous Fabs // Zonnebril: Jimmy Fairly // Oorbellen: Laurence Delvallez
Vind jij het ook zo leuk om je op te kleden?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.