Maria Galland Soin Hydratant Perfecteur Eclat & Blush Poudre Duo

Ik schreef eerder al over een paar verzorgingsproducten van Maria Galland, maar wisten jullie dat het merk ook makeup verkoopt? Ze hebben een groot aanbod van foundations, poeders, maar ook lipsticks en oogmakeup. Ik probeer vandaag een van hun foundations en een blush uit. Lees snel verder als jij ook zo benieuwd bent naar de makeup van Maria Galland! 

Eerder testte ik al een paar verzorgingsproducten, die review kan je hier lezen, en daar was ik erg tevreden van. Ik hoop dus dat de makeup me even goed kan bekoren! Ik probeer de Soint Hydratent Perfecteur Eclat uit, een soort getinte dagcrème, en de Blush Poudre Duo, een blush met twee kleurtjes.

De Soin Hydratant Perfecteur Eclat is een getinte dagcrème met een SPF25 (altijd mooi meegenomen) die je huid verzorgt en haar tegelijkertijd egaliseert. Hij vult fijne lijntjes en rimpeltjes meteen op, voor een jeugdig effect. De textuur is erg licht en heeft een glanzende finish, zodat de huid er stralend gaat uitzien.

De kleur die ik kreeg leek op het eerste zicht een beetje aan de donkere kant, maar dat hield me uiteraard niet tegen om hem te testen.

Supermooi, ook, is de Blush Poudre Duo. Het is een blush met twee verschillende kleurtjes die je apart kan aanbrengen, maar ook kan mengen voor een natuurlijk effect. Ik vind de verpakking alvast heel mooi, zeker omdat in het poeder de quote “Oui, C’est Moi” gedrukt staat. Er is duidelijk werk in gestopt!

  • Maria Galland Blush Poudre Duo, €35,00

Ik heb de twee kleurtjes apart geswatcht zodat je goed het verschil kan zien. Ze verschillen best wat van tint, maar ze passen wel heel mooi samen. Het poeder is fijn en niet korrelig en het pigment is echt heel goed.

Dit is hoe mijn gezicht eruit ziet zonder makeup. Ik heb op deze foto best wat roodheid die ik graag wil camoufleren. Ik ben heel benieuwd of de Soin Hydratant Perfecteur Eclat van Maria Galland alles kan bedekken.

En ja, hoor, dat doet hij. De dekking is best hoog voor een getinte dagcrème, ik ben onder de indruk. De consistentie is wel vrij dik, maar hij is wel gemakkelijk uit te werken met een kwast. De kleur is net wat te donker, maar het gaat nog juist.

Hierboven heb ik mijn makeup afgewerkt en de Blush Poudre Duo ook toegevoegd. Ik vind de blush echt supermooi, ik hou van warme blushes, zeker in de zomer! Hij geeft de perfecte hoeveelheid kleur, en het poeder smelt mooi samen met mijn huid. Ik heb gewoon de twee tinten gemengd voor de mooiste kleur. Je zou ook de donkerste tint eerst kunnen aanbrengen en dan de lichte tint erboven, maar gemengd vind ik hem persoonlijk het mooist!

Conclusie

Oef, ik ben blij dat ik de makeup van Maria Galland ook goed vind! Ik vind het altijd leuk als merken ervoor zorgen dat al hun producten even fijn zijn, en dat is hier zeker het geval. De Soin Hydratant Perfecteur Eclat is een wat meer dekkende getinte dagcrème, die een mooi en natuurlijk resultaat geeft. De Blush Poudre Duo vind ik helemaal top, de kleur is prachtig en het effect is heel mooi! Ja, ik ben tevreden. Dankjewel, Maria Galland!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.