OOTD: Camo & Marble

Onlangs besloot ik dat het tijd werd voor een nieuwe smartphone, de nieuwe variant van OnePlus kwam uit, en ik heb hem meteen besteld. Ik ben superblij met mijn aankoop, maar ik mis mijn vorige smartphone toch een héél klein beetje, vooral omdat ik een supercool hoesje had. Vandaag deel ik daarom een laatste outfit met mijn oude smartphone, zodat jullie nog een laatste keer mijn coole hoesje kunnen zien!

Ja, ik weet het, ik had echt een super cool hoesje. Ik heb het zelf gepersonaliseerd bij Case Company World, en ik was heel blij dat ze hoesjes hadden voor mijn Motorola, want dat hebben ze niet overal. Ik liet het ontwerp van mijn tattoo op een marmeren achtergrond, zo cool!

Mijn broek met camouflageprint is van Bershka, en vond ik tijdens de solden. Hij is heel stretchy, en dat vind ik super handig! De broek heeft ook zakken langs de zijkant, normaal vind ik dat niet zo stijlvol, maar bij deze broek vind ik dat wel gepast.

Ik besloot om mijn simpele top aan te trekken van Uniqlo. De stof is superzacht en hij past perfect. Ik draag deze top echt heel vaak, zeker als het wat warmer is, want hij past bijna bij alles.

Natuurlijk ging ik weer voor mijn favoriete sneakers van Adidas, die mijn outfit wat sportiever maken en bovendien heel goed zitten. De zonnebril die ik draag is mijn favoriete model van Polette, de California in het zwart én op sterkte.

Ook mijn horloge is een favoriet. Het is van Daniel Wellington en ik hou van de roségouden mesh en details, en het formaat is ideaal voor mijn polsen!

Hoesje: Case Company World // Broek: Bershka // Top: Uniqlo // Sneakers: Adidas // Zonnebril: Polette // Horloge: Daniel Wellington

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.