Vichy Slow Âge

Ik val in herhaling, maar ik vind het echt heel belangrijk mijn huid goed te beschermen. Beschadiging door de zon is dan ook dé grootste oorzaak van huidveroudering. Wist je trouwens dat vervuiling van de omgeving ervoor zorgt dat je huid gevoeliger wordt voor die schadelijke UV-stralen? En tegenwoordig krijgt onze huid steeds meer te maken met vervuiling. Vichy Slow Âge wil daar iets aan doen, en vertraagt de veroudering van de huid. Ik probeerde twee producten uit de lijn, en vandaag vertel ik je of ze mijn goedkeuring krijgen. 

Vichy is een van mijn favoriete apotheekmerken, ik heb er al veel producten van getest en ben altijd wel tevreden. De producten van Vichy Slow Âge zien er heel veelbelovend uit: de verpakkingen zijn mooi en de kleurkeuze vind ik ook fantastisch. Ik probeer vandaag de Slow Âge oogcrème en de dagelijkse verzorging uit.

De producten van Vichy Slow Âge bevatten zoals alle andere producten van Vichy natuurlijk het Vichy water, en verder ook baïcalinewortel, die wortel zorgt ervoor dat de huid verzorgd en gevoed wordt, en bifidus. Ze bevatten een stevige zonnefilter, maar ook een aantal wassen die ervoor zorgen dat de crèmes geen witte waas achterlaten.

De Vichy Slow Âge Liquid bevat een SPF25, en gaat huidveroudering tegen door een aantal anti-oxidanten en verzorgende ingrediënten, en beschermt de huid ook tegen invloeden van buitenaf. De vloeistof zit in een glazen flesje, dat een heel luxueuze uitstraling heeft. Dit is echt een ideale verzorging voor de wat jongere huid, omdat hij vooral heel beschermend werkt, en dus preventief te gebruiken is.

De verzorging van Vichy Slow Âge is erg vloeibaar, en dat vind ik wel fijn: de crème trekt enorm snel in, en voelt comfortabel aan op de huid. Hij voelt geenszins stroef aan, en laat helemaal geen witte waas achter. Ik ben enthousiast over deze Vichy Slow Âge Liquid!

Ik probeerde ook de Vichy Slow Âge Yeux, en ook deze bevat SPF25. Gebruik hem om je oogcontour te verzorgen en te beschermen, en hij werkt niet enkel goed tegen fijne lijntjes en rimpels, maar ook tegen zwelling en verkleuring.

De oogcrème is iets vaster van consistentie dan de dagcrème, maar nog steeds is hij heel luchtig. Ook deze trekt heel snel in en laat geen vet residu achter, en ook geen witte waas. Wat ik ook fijn vind aan deze crème is dat hij niet prikt in mijn ogen. Dat kan je soms hebben met crèmes die een zonnefilter bevatten, maar deze Vichy Slow Âge Yeux heeft dat dus niet!

Conclusie

Ik ben nog steeds vaste klant bij de apotheek om mijn huidverzorging te scoren. Ook deze Vichy Slow Âge producten zijn erg fijn, verzorgen de huid goed én beschermen haar ook stevig. De producten bevatten allebei SPF25 en voelen heel aangenaam op de huid. Ze trekken snel in en laten geen witte waas achter, maar maken mijn huid wel lekker zacht en glad. Ik vind het echt fantastisch om fijne producten te ontdekken die verzorging en zonnebescherming combineren!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.