VIDEO: Het Perfecte Horloge Met Christian Paul

Droom jij ook elke nacht over het perfecte horloge, maar kan je het nergens vinden? Break away met Christian Paul; ze bedachten een concept waarmee je helemaal zelf jouw ideale horloge kan samenstellen. Kies zelf welke wijzerplaat je wil, welk bandje je mooi vind, en welk gespje daar perfect bij past. Ik mocht van Christian Paul een horloge samenstellen, en dat deed ik met plezier. Lees snel verder als je wil weten voor welke items ik koos en wat ik ervan vond! 

Ik wil Christian Paul erg bedanken voor deze prachtige verzameling, het is een fantastische aanvulling op mijn horlogecollectie! In totaal kan ik met deze set wel zes verschillende horloges samenstellen.

Ik mocht in totaal een wijzerplaat kiezen, twee leren bandjes, twee gespjes, een mesh bandje en een link bandje. Dat is zeker genoeg voor mij!

De wijzerplaat die ik koos is eentje met roségoud en een witte marmeren achterkant. Hoe stijlvol ziet deze eruit? Ik vind hem echt prachtig, en hij voelt ook gewoon zo luxueus aan.

Ik koos twee neutrale kleuren voor de leren bandjes. Ik ging voor Peach en Nude, twee kleurtjes die mooi bij de wijzerplaat en mijn huid zouden passen. Het in elkaar steken van het horloge ging eigenlijk best vlot, dat had ik niet verwacht!

Als je voor een leren bandje kiest, moet je ook een gespje daarvoor kiezen. Ik koos de roségouden en de zwarte variant.

Natuurlijk kunnen mesh bandjes niet ontbreken in de collectie, want die zijn tegenwoordig super hip. Ik besloot om niks té zot te doen, en voor het bijpassende roségouden bandje te gaan.

Als laatste koos ik ook nog dit roségouden link bandje uit, en dat bleek uiteindelijk mijn favoriete bandje te zijn. Link bandjes zie je tegenwoordig een stuk minder, en dat vind ik jammer want het ziet er altijd heel fancy uit!

Conclusie

Ik vind het een super goed idee, en het is gewoon ook heel goed uitgevoerd. Ben jij op zoek naar een specifiek horloge, of wil je graag de keuze hebben tussen verschillende combinaties maar wil je geen twintig horloges kopen? Dan is dit echt iets voor jou! Ze zijn ook super handig voor op reis, want je hoeft maar één zakje met de bandjes en gespjes mee te nemen. Ik ben oprecht enthousiast!

Wat vind jij van dit idee?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.