New Smashbox Goodies: Cover Shot, Be Legendary & Look Less Tired

Er zijn zo van die make-up merken waarvan het lijkt alsof ze gewoon geen slechte producten kunnen uitbrengen. Eén van die merken is ongetwijfeld Smashbox, met hun eindeloze verzameling van producten met mooie verpakkingen, leuke concepten en uitstekende kwaliteit. Ik heb nog niet heel veel ervaring met het merk, maar ik heb er al zoveel over gelezen. Vandaag toon ik je drie producten uit hun gamma: het Cover Shot oogschaduwpalette, twee Be Legendary lipsticks en de Color Correcting Stick Look Less Tired. Lees snel verder!

Ik reviewde een tijd geleden ook al de Smashbox Photo Finish Primer, een echt cultproduct als het op beauty aankomt. Ook deze newbies van Smashbox zien er alvast prachtig uit: er is waarlijk werk gestopt in de vormgeving van de producten. Bovendien zien ze er door de zwarte kleur erg professioneel uit, en dat is ook wat Smashbox wil uitstralen.

Smashbox Color Correcting Stick Look Less Tired

Deze Color Correcting Stick is verkrijgbaar in vier kleuren, waarvan ik de kleur Less Tired uitprobeer. Deze stick is bedoeld om het gebied onder je ogen op te frissen, waardoor je er minder vermoeid uitziet. In het doosje zit ook een slijper, zodat je hem regelmatig kan aanslijpen. Dat vind ik wel goed bedacht, want dat mis ik soms bij potloodproducten!

Ik test concealers altijd uit over mijn tattoo, want zo kan je goed zien hoe sterk ze dekken. Deze Color Correcting Stick dekt best goed, je ziet het zwart er maar een heel klein beetje doorheen. De kleur is wat naar de peachy kant, wat ervoor zorgt dat blauwe en paarse – aka onfrisse – verkleuringen worden opgelicht.

Ik heb gelukkig niet heel veel last van donkere kringen rond mijn ogen, maar vooral aan de binnenkant is mijn huid wat dunner en is er soms wat verkleuring. Gelukkig is de Color Correcting Stick daar, die alles neutraliseert! De textuur is erg romig, waardoor hij gemakkelijk aanbrengt en ook snel ingeblend is. Hij bedekt met gemak de verkleuringen rond mijn ogen en mijn oogopslag ziet er inderdaad wat wakkerder uit.

Smashbox Be Legendary Lipstick

Ik probeer twee tinten van de Be Legendary Lipsticks uit. Links zie je Pinch Me (Matte) en rechts zie je Plum Role (Matte). Twee supermooie kleurtjes, en de hulzen zijn ook echt heel mooi; ze hebben een magnetische sluiting.

Pinch Me is een mooi perzikroze kleurtje, met een pigment om U tegen te zeggen. Met één strijk over mijn lippen is de dekking perfect. De finish is mat, maar mijn lippen voelen niet droog aan.

Dit is echt een perfect kleurtje voor de zomer, door de warme ondertoon. Ik vind dit een supermooie tint!

Plum Role is een intense, dieppaarse kleur die perfect dekt. De matte tinten zijn verrijkt met vitamine C en E zodat de lippen nooit worden uitgedroogd.

Ik draag heel graag donkere tinten, en deze Plum Role is daar geen uitzondering van. Hij geeft echt een heel intense look, love it!

Smashbox Cover Shot Eye Palette

Wauw, het Cover Shot Eye Palette is echt prachtig, en dat had ik al besloten bij het zien van het prachtige doosje. Als je het doosje heen en weer beweegt, lijkt het wel alsof er een led-schermpje opstaat en er een explosie plaatsvindt. Ik kan het niet goed uitleggen, maar het is echt prachtig!

En ook de inhoud van het palette is supermooi. De vier linkse kleurtjes zijn wat meer nude, en met de rechtse tinten kan je een wat opvallendere look maken. Deze variant van het Cover Shot palette heet Golden Hour. De naam past heel mooi bij de kleuren!

Ik maakte een subtiele look met de paarse tinten. Ik draag mijn groene kleurlenzen van Coloured Contacts, dus de paarse kleurtjes doen de groene kleur extra uitkomen.

De kleuren brengen gemakkelijk aan, blenden ook gemakkelijk uit en blijven goed zitten op mijn ogen.

Conclusie

Ik wist het: Smashbox stelt niet teleur. de Color Correcting Stick heeft een heerlijk romige textuur en smelt perfect samen met mijn huid, én geeft mijn blik een wakkere uitstraling. De Be Legendary Lipsticks zijn inderdaad legendarisch. Ze zijn supergoed gepigmenteerd, dekken perfect en de kleurtjes zijn supermooi! Ook het Cover Shot Eye Palette is een schot in de roos: het is compact en bevat alle kleurtjes die je nodig hebt voor een subtiele, maar ook meer intense look. Niks dan goeds, dus!

Heb jij al eens iets van Smashbox geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.