5 Landen Die Ik Wil Bezoeken

Ik hou van reizen, en deze zomer ben ik vaak in het buitenland. Het is fantastisch om nieuwe plekken te ontdekken en alles met mijn eigen ogen te zien. Ik heb er al een paar reisjes op zitten, maar ik heb nog lang niet alles gezien dat op mijn bucket list staat. Vandaag deel ik graag de vijf landen die ik graag wil bezoeken, van de andere kant van de wereld naar een paar uur rijden. Lees snel verder als je de 5 landen wilt zien die ik wil bezoeken. 

1. Australië

Het ligt misschien aan de andere kant van de wereld, maar Australië is een land dat heel erg tot mijn verbeelding spreekt. Ik heb er al zoveel fijne dingen over gehoord, en je ziet zo vaak prachtige foto’s voorbij komen, dat het land een plekje op mijn bucketlist heeft veroverd. Ik zou graag het Groot Barrièrerif zien, en uiteraard het Sydney Opera House. Het liefst wil ik in de winter gaan, want dan is het in Australië lekker warm, hihi!

2. Engeland

Ik weet het, het is erg: ik ben nooit eerder in Engeland geweest. Ik zou supergraag eens naar Londen gaan, want iedereen is er zo enthousiast over. Het lijkt me fantastisch om een roadtrip te maken doorheen Engeland met de auto, om zo veel mogelijk te zien. Hopelijk komt het er snel van, want op zich duurt het niet eens zo lang om erheen te gaan. Met de ferry ben je in twee uur al in het zuiden van Engeland en je kan gemakkelijk je auto meenemen. Wil jij ook een autovakantie naar Engeland? Klik op de link voor de mogelijkheden.

3. Italië

Ik ben nooit eerder in Italië geweest, en ik wil er zo snel mogelijk werk van maken. Hopelijk kan ik deze zomer nog een paar dagen naar het prachtige land gaan, want er is gewoon zo veel te zien en te doen. Ik was even op TravelDeal aan het kijken en ik vond een aantal super leuke tripjes om te maken, dus ik denk dat het niet meer lang duurt voordat ik Italië met mijn eigen ogen zie.

4. Verenigde Staten

Vroeger spraken de Verenigde Staten mij totaal niet aan, maar de laatste tijd begin ik meer en meer verliefd te worden. Vooral New York wil ik eens zien, ik denk dat het zo cool is om in de “city that never sleeps” rond te lopen en je er een deel van te voelen.

5. Thailand

Toen een vriendin van mij onlangs naar Thailand ging, en ze me de foto’s liet zien, wist ik het meteen: ik wil er ook naartoe. De natuur, de gebouwen, de sfeer, ik ben er zo enorm benieuwd naar. Ik ben nog nooit in Azië geweest, en ik denk dat Thailand dat voor mij mag veranderen.

Ik heb zoveel zin om op reis te gaan. Lees zeker ook mijn verslag over mijn reis naar Hongarije een paar weken geleden. 

Waar wil jij nog naartoe?

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

  • Kelly schreef:

    Engeland is prachtig, moet je zeker eens bezoeken. Thailand lijkt mij ook nog heel erg mooi, en ik wil nog dolgraag eens naar Australië. Mijn volgende tripje word Parijs! 🙂

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.