Verwennerij met Kneipp

Ik vind het heerlijk om mezelf nu en dan te verwennen, en ik kan er echt mijn tijd voor nemen. Een lang bad nemen, mezelf een mani- en pedicure geven en heerlijk relaxen. Onlangs kreeg ik een pakketje met wat producten van Kneipp om uit te proberen, en dat deed ik met plezier! Ik ken het merk uiteraard van bij de drogist, maar ik weet niet of ik het al eerder had geprobeerd. Vandaag komt daar verandering in! Lees snel verder. 

Ik probeerde deze drie producten uit, elk uit een andere geurlijn. Kneipp focust op natuurlijke producten en gezondheid met z’n vijf pijlers: water, planten, beweging, voeding en balans. In hun assortiment zitten niet enkel huidverzorgingsproducten maar ook oliën en zelfs thee.

Ik begin met deze Douche Foam met Amandelbloesem voor de gevoelige huid. Ik heb zelf niet echt een gevoelige huid, maar ik hou wel van milde producten. Het schuim voelt enorm zacht op de huid en de geur is fantastisch. De douche foam is een heel fijn product om je huid mee te verwennen, en na de douche voelt mijn huid niet trekkerig aan, en zelfs zacht!

  • Kneipp Douche Foam, €7,99

Ik probeerde ook een voetbadbruistablet uit – wat een leuk woord, eigenlijk – met calendula en rozemarijn. Op het pakje staat dat het vermoeide voeten verfrist en ontspant, dat kan heel fijn worden! Ik ben zelf niet echt fan van voeten, maar soms moet je toch even tijd maken om je voeten te verwennen, right?

  • Kneipp Voetbadbruistablet, €1,99

Bij het openen van het pakje rook ik meteen de frisse geur. Het tablet bevat menthol, waardoor een frisse muntgeur de kamer vulde. Bij het oplossen bruist het tablet, en zorgt het voor een heerlijk voetbadje, en het werkt als een soort deodorant.

Als laatste probeerde ik de Crème Douche uit de Silky Secret lijn uit. Het is een zijdezachte verzorging die melkproteïnen en zijdeboombloesemextract bevat en de huid voedt en hydrateert. Deze is mogelijk mijn favoriet want de geur is echt héérlijk! Ik geniet echt van mijn douchemomentje met deze crème!

Conclusie

Jezelf verwennen wordt heel gemakkelijk met de zalige productjes van Kneipp. Vooral de Douche Crème uit de Silky Secret lijn vind ik heerlijk, en het voetbadbruistablet is echt super fijn om je voeten mee te verzorgen. De volgende keer dat ik bij de drogist kom, ga ik zeker nog eens een kijkje nemen bij de andere producten!

Gebruik jij soms de producten van Kneipp?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

2 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.