OOTD: Dress & Shirt

Vorige donderdag ben ik aangekomen in Kroatië met het vliegtuig. Daar heeft Nikola mij opgewacht en naar een gezellig stadje gebracht – Krizevci – waar hij al jaren zijn zomers doorbrengt met familie. Ik ben nog in Kroatië tot volgende week, en ik geniet met volle teugen. Vandaag toon ik jullie niet enkel mijn eigen outfit of the day, maar ook die van Nikola. Lees dus snel verder als je onze outfits wil zien!

De eerste dag brachten we door in zijn vakantiehuis. De dag erna gingen we de hoofdstad Zagreb verkennen. Zagreb is echt een prachtige stad, we hebben veel gezien en ik heb zelden zo lekker gegeten.. Zaterdag wou Nikola mij een oude burcht uit de dertiende eeuw laten zien. Er waren heel veel trappen, en toen we bovenkwamen was ik moe, maar het uitzicht maakte veel goed!

Het weer in Kroatië is supermooi geweest. Het werd soms wel meer dan dertig graden, dus ik kocht in Zagreb een licht jurkje. De winkel waar ik dit jurkje vond heette Calliope. Ik had nog nooit van de winkel gehoord, maar er waren superveel mooie items. Ik vind de kleur van de jurk echt prachtig en het materiaal is ook heel licht en aangenaam. Door een lintje rond de taille valt hij ook perfect. Het heeft iets heel zomers, vind ik.

Mijn sandalen heb ik ooit gevonden in de New Look. Ze zijn echt zalig, ik heb ze de laatste tijd heel veel gedragen en er veel mee gewandeld en ze zitten echt super goed. Ik vind ook dat ze bij zowat alles passen. Top!

Jurk: Calliope // Sandalen: New Look

Ik wil jullie ook laten zien wat mijn vriendje die dag aanhad. Volgens hem moet een hemdje altijd lange mouwen hebben, ook als het heel warm is, zoals die dag. Het hemd dat hij hier draagt is van Profuomo en heeft hij besteld op Overhemden.com, een website waar je kwalitatieve overhemden kan vinden van de mooiste nationale en internationale merken. Het hemdje valt echt goed, en de streepjes staan hem super, vind je ook niet?

Zijn schoenen zijn van Lacoste en heeft hij gevonden op Zalando. Witte schoenen zijn voor Nikola een musthave, en zelf ben ik er ook wel fan van: ze passen bijna bij alles.

De short is van Tom Tailor en gaat volgens hem al enkele jaren mee. De zonnebril is van Ray-Ban en die dragen we om de beurt want hij is echt fantastisch! Ik droeg hem zelf stiekem al in een andere outfit, en ik kreeg er talloze complimenten over. Ja, hij heeft stijl!

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

5 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.