E.L.F. Illuminating Palette

Ik hou van highlighters en ik hou van palettes, wat is er daarom leuker dan een palette vol highlighters? We kennen natuurlijk allemaal de Anastasia Beverly Hills Glow Kits, met poeders die een prachtige glans geven aan je gezicht, maar nu is er ook een budgetproof palette met highlighters. Ik kwam namelijk het E.L.F. Illuminating Palette tegen en natuurlijk trok dat meteen mijn aandacht. Vandaag vertel ik je wat ik ervan vind, lees snel verder!

Voor mij kan er niet genoeg highlighter zijn; geef mij maar een stevige glow op mijn jukbeenderen, wenkbrauwbot en cupidoboogje. Dat hebben ze bij E.L.F. goed verstaan, en toen ik dit palette met vier verschillende highlighters zag, moest ik het wel uittesten. Het palette is erg budgetproof: voor vier tinten betaal je maar €5. Zo weinig betaal je meestal niet eens voor één highlighter.

  • E.L.F. Illuminating Palette, €5,00

De verpakkingen van de producten van E.L.F. zien er tegenwoordig echt mooi uit. Je zou niet verwachten dat ze zo budgetproof zijn, want de doosjes zijn mooi strak vormgegeven en mat zwart met witte letters. Het enige dat ik wel jammer vind is dat op het doosje vooraan niet staat welk palette het is. Ik heb heel wat paletten van E.L.F. en ik moet ze altijd één voor één openen om te zien welk palette ik net nodig heb.

In het E.L.F. Illuminating Palette zitten vier highlighters. Een hele lichte, geel-gouden tint, rechtsboven een roze highlighter, linksonder een wat meer koele, taupekleurige highlighter en rechtsonder een bronzer. Ik vind de kleuren heel fijn gekozen, je hebt voor elke toepassing de perfecte kleur.

Ik heb de tinten allemaal op mijn arm geswatcht. Op het eerste zicht vind ik ze wel mooi van pigment, maar ik mis toch een beetje die gow. Ze lichten wel op, maar heel veel glans zie ik niet terug; dit is eerder een set subtiele highlighters.

Ik heb alle tinten uit het palette gebruikt om mijn gezicht op te lichten. De eerste tint gebruikte ik op mijn jukbeenderen en onder mijn wenkbrauw, de roze tint gebruikte ik als blush, de taupkleurige highlighter gebruikte ik net onder mijn jukbeen en de bronzer bracht ik aan op mijn slapen. Het lijkt veel, maar het effect is zeker niet overdreven. De glans is subtiel en moeilijk vast te leggen op foto, maar het is wel aanwezig.

Conclusie

Ben je op zoek naar de meest glimmende, glanzende, discobol-proof highlighter? Dan sla je dit E.L.F. Illuminating Palette misschien beter over. Als je daarentegen eerder een subtiele glans en een oplichtend effect zoekt, is deze wel iets voor jou. De tinten uit het palette zijn mooi gepigmenteerd, en hebben een subtiele glans. Ik vind de bronzer uit het palette het mooist, die geeft echt een sun-kissed look!

Draag jij het liefst een opvallende of een subtiele highlighter?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.