OOTD: Grey + Grey

Ik ben nog steeds op vakantie in Kroatië, maar nu zit ik aan de kust. In Trogir, dat is een dorpje dichtbij Split, is het supermooi, en ik kan niet genoeg krijgen van de smalle, gezellige straatjes. Ook het weer is hier heerlijk, met hoge temperaturen en veel zon. Mijn outfit was daarom erg gepast: ik droeg een grijze top en een grijze rok, in een lichte stof. Ik hield het vandaag heel simpel, dus. Lees snel verder als je wilt weten wat ik droeg in Trogir! 

Om keuzestress te verminderen, koos ik voor een matchende top en rok. Beide items zijn van ComeGetFashion, en de stof is echt heel zacht en fijn. Ik droeg de top over de rok, maar je kan ook de rok over de top dragen of zelfs een stukje buik bloot laten. Deze combinatie is echt superfijn, omdat je hem gemakkelijk kan aanpassen aan waar je zin in hebt, en aan de situatie. Door de lichtgrijze kleur ziet de outfit er stijlvol, maar ook casual uit. Ik hou van grijs!

Mijn sandalen zijn weer dezelfde als in mijn vorige outfit, en heb ik een hele tijd geleden bij New Look gekocht. Ze zijn echt favoriet, omdat ze overal bij passen en erg fijn zitten. Ik neem ze altijd mee op reis, en ik heb ze ook deze vakantie heel vaak gedragen.

De zonnebril die ik draag kocht ik op een marktje bij het stadje. Bij het inpakken voor de reis had ik alle zonnebrillen die ik wou meenemen klaargelegd, maar op het laatste moment ben ik vergeten om ze weg te steken, dus stond ik in Kroatië zonder zonnebril. Ik was bijna in paniek, maar toen ik dit leuke, basic model zag voor een prikje op een marktje, waren mijn problemen opgelost!

Mijn horloge, ten slotte, is van Christian Paul. Ik schreef eerder over hun horloges, en maakte er zelfs een video over. Het is een horloge dat je zelf kan samenstellen, en deze keer koos ik voor het leren bandje in de kleur Nude, met het roségouden gespje.

Top en rok: ComeGetFashion // Sandalen: New Look // Zonnebril: Kroatië // Horloge: Christian Paul
Draag jij soms matching items?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

3 Comments

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.