Lancaster Self Tan Beauty

Jullie weten dat ik een grote fan ben van zelfbruiners, maar om eerlijk te zijn gebruik ik ze bijna nooit voor mijn gezicht. Mijn lichaam geef ik bijna het hele jaar door een kleurtje met mijn favoriete zelfbruiners, maar mijn gezicht sla ik meestal over omdat het er toch supersnel weer afgaat met het exfoliëren, reinigen, … Onlangs kreeg ik een zelfbruinennde verzorging van Lancaster opgestuurd, en die zag er wel interessant uit. Zou ik overtuigd worden om vanaf nu ook mijn gezicht een kleurtje te geven met zelfbruiner? Lees snel verder!

Ik kreeg de Lancaster Self Tan Beauty in de kleur 01 – Light / Week End In Capri opgestuurd om hem zelf eens te testen. Het is een verzorging die geleidelijk aan een kleurtje geeft, en de kleur doet stralen. In de gel zit macadamia-olie, waardoor hij de huid ook goed hydrateert en heerlijk over de huid heen glijdt.

De gel bevat fillerpigmenten en soft-focus pigmenten, zodat de huid een iriserende gloed zou krijgen. Wat dat inhoudt wist ik niet meteen, maar het wekte wel mijn interesse. Ik voegde de Lancaster Self Tan Beauty daarom toe aan mijn huidverzorgingsroutine en wachtte gespannen af.

Dit is hoe de jelly eruitziet. Hij heeft een karamelkleur, die meteen een gloed over de huid een legt, zodat je vanaf het eerste moment al kan genieten van de kleur, maar zodat je hem ook gemakkelijk heel gelijkmatig kan aanbrengen. Ik heb de Lancaster Self Tan Beauty een aantal weken gebruikt, en ik wil ten eerste zeker al opmerken dat hij mijn huid goed verzorgt. De kleur die hij mijn gezicht geeft is heel subtiel, misschien had ik voor een tint donkerder moeten gaan, maar toch zie je een hele zachte, warme gloed. Ik vind dat de gel ook een hele fijne basis legt voor mijn makeup, en daarvoor krijgt hij van mij extra punten!

Conclusie

De Lancaster Self Tan Beauty is niet gewoon een zelfbruiner, dat staat vast. Het is een hydraterende jelly, die gemakkelijk aanbrengt en snel intrekt, en bovendien ook een gladde huid achterlaat. Na het eerste gebruik zie je een héél subtiel kleurtje, en na een aantal dagen begin je ook effectief het zelfbruinereffect te zien. Ik moet toegeven: ik had niet verwacht dat zelfbruiner op mijn gezicht zo fijn zou zijn. Zeker voor de zomer vind ik dit een fijn product. Zodra mijn tube leeg is, ga ik ook de donkerdere variant uitproberen!

Gebruik jij soms zelfbruiner voor je gezicht?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.