Video: Remington Air Plates Straightener Testen

Onlangs vertelde ik je al een klein beetje over de Remington Air Plates Straightener, en jullie waren daar wel heel benieuwd naar. Daarom testte ik hem uit in deze video; ik stijl mijn haar niet enkel, maar probeer het ook te krullen. Ik was zelf ook enorm benieuwd naar deze stijltang, dus ik kon niet wachten om hem te testen. Lees snel verder voor mijn video en mijn verslag!

 

Bestel hier de Remington Air Plates Straightener, €75

“World’s 1st suspended plates” staat er op de doos, en dat is echt wel wat deze tang speciaal maakt. Door de suspension veren de platen en nemen ze al het haar gemakkelijk vast.

En dit is hij dan, de Remington Air Plates Straightener. Ik vind dat hij best mooi is vormgegeven, hij ziet er super stijlvol uit.

De platen veren echt heel goed mee, en dat maakt het wel heel gemakkelijk om je haar vast te houden. Ik had niet verwacht dat de verende platen zo’n verschil zouden maken, maar ik had me vergist.

De stijltang heeft één knop en een led display. Met de knop zet je de stijltang aan én stel je de temperatuur in. Na 15 seconden is de tang opgewarmd en na 60 minuten schakelt hij zichzelf uit; erg veilig!

Conclusie

Ik heb de tang uitgebreid getest en ik kan concluderen dat hij heel fijn werkt, zowel om mijn haar te stijlen als om het te krullen. Oké: ik heb een nieuwe favoriete stijltang! Ik geef de Remington Air Plates Straightener een 9/10.

Wat denk jij van deze Remington Air Plates Straightener?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.