Flawless By Friday

Ik ben helemaal into gezichtsverzorging, en alle skincare innovaties die ik tegenkom wil ik dan ook meteen uitproberen. Onlangs kwam ik de producten van Flawless By Friday tegen, en die zagen er zo fancy uit. Hun ideologie sprak me direct aan, dus ik wou graag een aantal van hun items uitproberen. Dat deed ik, en vandaag toon ik je wat ik probeerde, en uiteraard ook wat ik ervan vond! Lees snel verder. 

Ik probeerde drie items van Flawless By Friday uit. Het Plumping, Hydrating & Anti-Aging Lip Serum, het 5 Day Facial Mask System, en het 3 Day Eye Mask System.

Hun producten zijn zowel hypermodern als traditioneel, want ze zijn gebaseerd op de Aziatische gel-technologie die daar heel populair is. Ze focussen dus op huidverzorging, en hebben een aantal producten en sets waarmee je huid binnen de week helemaal in topvorm is!

Flawless By Friday 5 Day Facial Mask System

Met deze set met vijf maskers kan je die “flawless by Friday” alvast heel letterlijk nemen. Er zitten vijf maskers in die je vijf dagen lang elke dag mag gebruiken, en die er samen voor zorgen dat je huid helemaal in topconditie is.

1. Moisture Monday: Hyaluronic Acid Mask

We beginnen de kuur met hydrateren. Het masker van maandag bevat hyaluronzuur, dat we allemaal kennen als hét ingrediënt voor een intense hydratatie!

2. Toning Tuesday: Vitamine C

Dinsdag gaan we “tonen” met vitamine C. We maken de gezichtstextuur fijner en de lijnen strakker door middel van de sterke anti-oxidanten die in vitamine C zitten. Een heerlijk masker dat ook nog eens lekker ruikt!

3. Wrinkle Wednesday: Green Tea

Groene thee zorgt ervoor dat op woensdag gefocust wordt op fijne lijntjes en rimpels. Het masker hydrateert, tonifieert en bevat een unieke mix van sterk voedend ingrediënten.

4. Tightening Thursday: Collagen & Caffeine

Donderdag maken we onze huid strakker met collageen en cafeïne. Na dit masker zijn je poriën minder zichtbaar, zijn fijne lijntjes opgevuld en voelt je huid glad en strak.

5. Flawless Friday: Honey

Op vrijdag beëindigen we de kuur met een honingmasker. Honing is een fantastisch ingrediënt voor de huid, omdat het ontsmettend en kalmerend werkt.

Een zeer flatterende foto, want de maskers zorgen ervoor dat je er ook tijdens het dragen prachtig uitziet. Elke masker heeft een heel aparte geltextuur, en leg je gemakkelijk over je gezicht heen. Ze voelen heerlijk verfrissend aan, en voeden mijn huid perfect. Je legt het masker over je gezicht, wacht een kwartiertje en masseert daarna al het residu in je huid.

Ik moet zeggen dat ik niet begonnen ben met de kuur op een maandag – shame on me – maar op dinsdag, en op zaterdag gebruikte ik mijn laatste maskertje. Ik vond echt elk masker superfijn om te gebruiken, en zaterdag straalde mijn huid als nooit tevoren. Dit is een echte verwenkit die ideaal is voor als je een feestje hebt.

Flawless By Friday MesmerEYES 3 Day Eye Mask System

Ook speciaal voor de ogen is er een setje met drie oogmaskers. Ik heb zelf het geluk dat ik niet echt hele donkere kringen heb, maar soms is het gebied onder mijn ogen nogal opgezwollen en dat ziet er niet altijd even fris uit.

Na drie dagen, en drie maskertjes merkte ik dat mijn oogopslag wat frisser was, en dat de zwelling beduidend minder was. Dit vind ik best indrukwekkend!

Flawless By Friday Plumping, Hydrating & Anti-Aging Lip Serum

Ook voor de lippen heeft Flawless By Friday een specifieke verzorging, en dit lip serum is niet zomaar een glossje. Het serum bevat verzorgende en hydraterende ingrediënten, geeft je lippen een glansje én zorgt voor een vol effect door de plumpende bestanddelen. Bovendien bevat hij kleine gouden vlokjes, die het serum extra luxueus maken. Ik gebruik dit serum nu elke ochtend, en mijn lippen zijn nog nooit zo zacht geweest. Het plumping effect vind ik een mooie extra, maar is voor mij zeker geen must: het voedende effect is voor mij voldoende.

Conclusie

Ik vind het heerlijk om mijn huid te verwennen, en dat gaat zo goed met deze verzorging van Flawless By Friday. Ik vind vooral de gezichtsmaskers top, en zeker omdat ze in een set zitten. Deze kit ga ik ongetwijfeld nog eens bestellen, als ik een belangrijk feest of evenement eraan heb komen. Ook de oogmaskers zijn fijn, en het lip serum blijf ik met plezier gebruiken. Heb jij ook behoefte aan een beetje luxe voor je huid? Dan zijn deze producten zeker iets voor jou!

Vind jij het ook zo fijn om je huid te verwennen?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer

P.S.: Volg je me al? 

Heb je deze al gelezen?

1 Comment

Laat iets van je horen!

Uw email adres wordt niet gepubliseerd. Velden met een * zijn verplicht.